Romanian Design Week

FASHION
Share this on

 Sustine designul romanesc alaturi de Peroni, sustinatorul modei si al designului romanesc, si nu rata Romanian Design Week Preview Events 17-26 mai. Poti sa incepi cu expozitia centrala, care va avea loc la Palatul Stirbei (Calea Victoriei 107-109) si va putea fi vizitata intre 10:00-20:00 si sambata si vineri, 24 mai, de Noaptea Galeriilor pana la ora 01:00, si poti continua cu celelalte evenimente:

Bucurestiul Optimixed – 17-23 Mai, Galeria Imbold, un proiect colaborativ si o expozitie colectiva, care va include fotografii din portofoliul lui Cristian Vasile (Igu), initiatorul proiectului Bucurestiul Optimist, peste care 11 artisti vor interveni cu ilustratii spontane.Decalogul Designului Romanesc – 17-26 mai, Dizainar, discutii şi prezentari sustinute de catre unii dintre cei mai cunosuti designeri de obiect din Romania.

Obiectual si Made in Romania – 18-24 mai, Fabrik/Ping Pong Shop, unde poti admira carti, etichete, papetarie, albume in editii limitate, ambalaje finisate manual, jucarii.

Fluente romanesti – 20-24 mai, intre 10:00 si 19:00 – Sediul Fundatiei Friends for Friend, o selectie de proiecte din Romania care fac cinste arhitecturii si design-ului romanesc. românesc

Expozitia Verde-n fata – 21 mai, Carol 53, un grup de artisti plastici, arhitecti peisagiști, designeri de produs, fotografi, muzicieni, arhitecti de interior, artisti vizuali si activisti de mediu propun o interpretare a naturii, combinand mai multe forme de exprimare artistica.

Curs de pictură pe portelan – 23 mai, Atelierul Wagner

Happy Hours-Birouri de Arhitectura – 23 mai, sediile birourilor participante invita curiosii sa le viziteze sediul, sa le cunoasca echipa si sa intelega astfel mai bine acest domeniu.

Fashion Picnic – 25 mai, un eveniment care isi propune sa aduca laolalta pasionatii de design vestimentar si mici obiceiuri culinare, intr-o atmosfera de sarbatoare.

Made in RO – Targ de design romanesc – 25-26 mai, Alchemia

Tav’art Collective – 25 mai, Lowe&Partners, graffitti, streaming live, o expozitie Atelierul de Print, muzica si licori.

Comments

Published by Absolutely Fabulous

Add a comment

Recommended Posts

Start typing and press Enter to search