THE BLING RING

FASHION
Share this on
  • 6
    Shares
Ar avea oare sens sa va spunem ca suntem innebunite dupa accesorii, haine, pantofi si ca viata noastra se desfasoara uneori ca un film? Nu, doar stiti deja! Oare cui nu i-ar placea sa traiasca in casa lui Paris Hilton si Orlando Bloom macar pentru cateva zile. Cui nu i-ar placea un dressing fabulos si cui nu i-ar placea sa aiba orice isi doreste, in orice moment al zilei?

 

 Cine nu si-ar dori o viata BLING, traita in armonie si lux? Intrebarille acestea si le-a pus probabil si Sofia Coppola cand s-a decis sa creeze THE BLING RING. 

Dar ce este The Bling Ring si ce se ascunde in spatele acestui nume?
Asa cum probabil ai mai auzit deja, este cel mai nou film al magnificei Sofia Coppola pe care o adoram! Ne-am indragostit de filmele ei si nu ne abatem. The Bling Ring, adaptat dupa articolul scris de Nancy Jo Sales in anul 2010 in revista Vanity Fair, reda faptele reale ale unor copii avizi de a cunoaste si testa celebritatea.

Nu iti divulgam mai mult pentru ca vrem sa descoperi singura lumea in care intra cele doua tinere rebele, Emma Watson si Taissa Farmiga, dar si momente absolut spectaculoase cu Paris Hilton, Kirsten Dunst si Lindsey Lohan!

The BlingRing este cu siguranta un film ce trebuie bifat, fiind chiar filmul care a deschis sectiunea Un Certain Regard de la Festivalul de Film de la Cannes din 2013.

Enjoy it and enjoy our Bling… photos!

THE BLING RING – din 16 AUGUST IN CINEMATOGRAFE
CITESTE MAI MULTE AICI

#

Comments

Published by Absolutely Fabulous
COMMENTS

Add a comment

Recommended Posts

Start typing and press Enter to search