New Contest

FASHION
Share this on
  • 4
    Shares

Nici nu am revenit bine in tara si deja avem un nou concurs pentru tine. Pentru ca nu este prima data cand iti propunem sa te inspiri din tinutele noastre TeX exclusiv la Carrefour si pentru ca mereu feedback-ul tau a fost unul pozitiv si mereu ai fost mirata si incantata de versatilitatea acestor piese, ne-am gandit sa te implicam intr-un nou proiect.

De aceasta data impreuna cu TeX iti propunem doua tinute back to school/back to work. Ne-au placut mult camasile si trench-ul pentru ca le putem purta in absolut orice combinatii si le putem asorta usor la oricare alte piese si nu am rezistat sa nu ti le aratam!

Daca esti blogger te provocam impreuna cu TeX sa publici o postare care sa cuprinda un articol cu recomandarile tale TeX din toamna aceasta  si o compozitie cu tinuta ta preferata. Hainele le poti alege din catalogul de toamna TeX. Dupa publicare asteptam un comentariu care sa cuprinda linkul catre articolul publicat pe blogul tau.

Compune tinuta ta preferata din hainele pe care le gasesti in catalogul de toamna TeX si scrie un articol la tine pe blog cu recomandarea personala. Cu suport foto din catalog.
Apoi, dupa publicare, revino cu un comentariu la articolul asta in care inserezi link-ul cu postul de la tine de pe blog.
Poti sa castigi unul din cele 3 vouchere de cumparaturi in valoare de 300 lei fiecare, valabile in magazinele Carrefour.

Poti castiga unul dintre cele trei vouchere de cumparaturi in valoare de 300 lei.

Ca sa iti maresti sansele de castig poti sa te inscrii in concurs si pe alte doua bloguri ( Special K si Andreea Patrascu),  insa trebuie sa stii ca nu poti castiga mai mult de un premiu.

Perioada de desfasurare a concursului este 6.09 – 6.10.2013.
*O participanta se poate inscrie cu cate un articol diferit pe fiecare dintre cele trei bloguri organizatoare si poate castiga maxim un premiu.

CASTIGATOARELE SUNT: 
http://fashionablestreets.blogspot.ro/2013/09/colectia-tex-by-carrefour.html
http://ivonarustem.com/?p=784
http://iamdoingthisforme.wordpress.com/2013/10/06/cum-sa-arati-bine-fara-sa-iti-golesti-portofelul/

Scrie-ne pe diana@absolutelyfabulous.ro si alina@absolutelyfabulous.ro pentru a afla cum poti intra in posesia voucherului!

Good Luck!
D&A

Comments

Published by Absolutely Fabulous
COMMENTS

Add a comment

Recommended Posts

Start typing and press Enter to search