1, 2, 3 INTRA IN JOC!

BEAUTY, NEWS
Share this on

E redundant sa mai spunem ca Avon este cea mai mare companie de cosmetice din Romania si ca vanzarile lor se autodepasesc luna de luna. Ce ne place la Avon este faptul ca se implica in campanii umanitare, ca e mereu prezent la evenimente importante si ca isi fidelizeaza echipa. Ne place felul in care Avon lucreaza si felul in care pune accent pe valorile umane si recompenseaza eforturile tuturor celor care lucreaza pentru aceasta companie. Si da, Avon recruteaza permanent noi reprezentanti de vanzari pentru ca cererea de produse Avon creste in fiecare luna. Asa ca daca vrei un extra venit si un job pe sufletul tau, atunci credem ca citesti un material care iti va fi de folos.

Ce beneficii iti ofera Avon? 

  • Cadouri in fiecare luna (si sa nu spui ca nu-ti plac cadourile pentru ca nu o sa te credem)
  • Discount-uri de pana la 40% (ceea ce inseamna ca si daca vei cumpara pentru tine si familia ta vei iesi pe plus)
  • Livrarea produselor in 72 de ore (oriunde in tara)
  • Iti vei putea deschide propriul magazin online pe www.avon.ro (ceea ce inseamna ca nu mai trebuie sa te duci tu la clienti, ci ei pot veni la tine printr-un simplu click. Si da, e gratis!!)
  • Comenzile le plasezi online si le poti plati cu orice tip de card.
  • Cireasa de pe tort: 8 din 10 femei din Romania iubesc si folosesc produsele AVON!

Noi credem ca te-am convins si ca abia astepti sa intrii in echipa Avon, nu?

Cum intri in echipa Avon? Click aici, completeaza formularul si vei afla mai multe detalii.

Nu trebuie sa mergi la interviu, ci acesta poate avea loc pe skype (conversatie sau chat online).Coordonatorul de vanzari din aria ta te va contacta si iti va oferi toate informatiile necesare. Simplu si la obiect! Si fara niciun efort!

Afla mai multe informatii accesand:

AVON Online: www.avon.ro

AVON Space pe Facebook: www.facebook.com/AvonSpace

AVON este lider pe piata cosmeticelor din Romania, incepand cu anul 2002. Conform studiului desfasurat de Nielsen in 2012, 8 din 10 femei folosesc produsele Avon. Compania este preocupata nu numai sa aduca frumusete si oportunitate de cariera femeilor, dar si sa le imbunatateasca viata, promovand respectul pe care societatea il datoreaza rolului lor in dezvoltarea sociala si militand continuu pentru sanatatea si standardul lor de viata.

GOOD LUCK!
D&A

Comments

Published by Absolutely Fabulous

Add a comment

Recommended Posts

follow us on instagram

@fabmusediana

@fabmusealina

Start typing and press Enter to search