You are invited to…

FASHION
Share this on
  • 39
    Shares

Hello sweethearts! Avon launched a new application and we are ready to tell you more about it! This time because this application is dedicated only to our Romanian readers we are gonna switch from English to Romanian. Hope you are not too mad.

Nu stim cum a fost si este pentru voi, dar pentru noi aceasta vara a fost extrem de plina (si inca nu s-a terminat!). Iar cand Avon ne-a batut la usa cu o pauza de frumusete ne-am bucurat extrem de tare. Chiar simteam nevoia! Ei au numit-o Hora Frumusetii. Pentru noi era Lumea Avon in care noi am intrat alaturi de Loredana Groza, Antonia, Cornel Ilie ca ambasadori Avon. E o lume colorata si vesela, o lume optimista si plina de surprize.

Aplicatia lansata de Avon este extrem de haioasa. Noi deja ne-am inscris pentru ca nu am putut rezista tentatiei. Ideea e simpla dar extrem de cool. Nu prea suntem bune la dansuri populare dar cu Avon am prins destul de repede miscarile.

Si acum intrebarea noastra este daca vrei sa intrii alaturi de noi in Hora Frumusetii, sa te lasi purtata de stil si sa facem o hora impreuna. In schimb vei primi premii si multe surprize! Suna tentant?

Pasul 1: Intra in aplicatie Hora Frumusetii

Pasul 2: Te prinzi in Hora accesand butonul de Start

Pasul 3: Alegi straiele care ti se potrivesc cel mai bine, afland, totodata, ce poti castiga

Pasul 4: Incarci o imagine si te poti vedea in Hora alaturi de celelalte participante

Pasul 5: Intri in competitie prin completarea datelor personale. Desigur, iti poti invita toate prietenele sa intre alaturi de tine in Hora Frumusetii AVON!

 

 

 

Outfits: Ermanno Scervino Dresses, Gucci, Prada&Ray Ban Sunglasses from Optiblu, Zara Sandals & Bag
Photo: Magdalena Gheorghe

Comments

Published by Absolutely Fabulous
COMMENTS
pingbacks / trackbacks

Add a comment

Recommended Posts

Start typing and press Enter to search