Iconic

LIFESTYLE
Share this on

Iconic Food Wine&Design by Camelia Sucu – o destinatie a frumosului in Bucuresti. Plecare: Bucuresti Destinatia: De vis Via: Iconic Food Wine&Design – Aleea Alexandru 7. Situat in Aleea Alexandru 7, in inima cocheta a Bucurestiului, dar departe de zgomotul orasului, Iconic este o destinatie in sine, aflata sub semnul frumosului: showroom cu piese semnate de designeri celebri, restaurant cu specific Estethic Food si un winebar cu vinuri iconice.

Ce este minunat este ca restaurantul in sine parca are o viata a lui si stari diferite cu ocazii diferite: elegant pentru un pranz de business, cald si primitor pentru o intalnire cu oamenii dragi, vibrant si cosmopolit la petreceri si evenimente speciale, relaxat si rafinat in timpul unei degustari de vinuri, intelectual si avangardist prin fiecare obiect de design care traieste acolo.

 

Iconic Food Wine&Design este un restaurant eclectic si contemporan dedicat iubitorilor de design si un spatiu aparte pentru organizarea de evenimente: petreceri private, mese speciale, conferinte sau sedinte foto. 

Mai multe poti descoperi AICI

Comments

Published by Absolutely Fabulous

Add a comment

Recommended Posts

Start typing and press Enter to search