Pentru ca PopCraciun

FASHION
Share this on

Nu stim daca te numeri sau nu printre cinefili, dar suntem convinse ca iti place sa mergi la film, asa-i? Pentru noi filmele sunt cea mai buna metoda de relaxare si intr-adevar experienta din cinematograf nu se compara cu absolut nimic. Anul trecut am ales ca intre Craciun si Revelion sa facem un maraton de filme la CinemaCity si am vazut mai mult de cinci filme la rand. Pauza de masa nu am mai facut pentru ca popcornul a venit la fix. A fost absolut genial si abia asteptam sa repetam experienta, de aceasta data cu si mai mult POPCORN. Zilele aceastea cum am vazut aplicatia CinemaCity PopCraciun am fost in extaz! Iti recomandam sa te inscrii si sa te relaxezi ALTFEL in aceastea vacanta de iarna!

Ce trebuie sa faci:

1. Accesezi aplicatia si iti selectezi prietenii chiar AICI

2. Trimiti o felicitare virtuala prietenilor de pe facebook ( daca ai uitat sa o faci pana acum, iti iei si revansa cu aceasta ocazie)

3. Impreuna cu felicitarea prietenii tai primesc si un cod in baza caruia isi pot revendica o cutie de popcorn din cinematografele Cinema City.

Simplu, nu? Stim. Extrem de simplu, amuzant, frumos si inedit. Ne place foarte tare ideea celor de la Cinema City si suntem totally in.

In total sunt 10.000 de cutii de popcorn, asa ca daca ai mai mult de 10.000 de prieteni pe care vrei sa-i trimiti la film ar fi bine sa te grabesti… Sa nu ti-o ia altii inainte!

3,2, 1 START

Si…Sarbatori fericite!

D&A

Outfits: Otilia Brailoiu dresses, available at Zenya Atelier
Make-up: Roxana Minea

Comments

Published by Absolutely Fabulous
COMMENTS

Add a comment

Recommended Posts

Start typing and press Enter to search