Discover Deilani

deilani collection_deilani shop_fabulousmuses_alina tanasa_diana enciu_blog moda_fashion blogger (1)Este o mare mandrie pentru noi sa purtam produse romanesti. Sa descoperim noi designeri, tinere talente, branduri romanesti care reusesc sa ne impresioneze. Deilani s-a nascut dintr-un vis. Ca fiecare proiect frumos care creste cu pasi mici prin daruire si perseverenta. Despre Deilani ne-a povestit acum un an de zile Florina Ivascu, o tanara designer pe care o admiram foarte mult. Ea ne-a introdus in lumea Deilani si ne-a povestit despre acest brand minunat. In urma cu cateva luni am primit un telefon de la Delia Brad care ne ruga sa ii spunem adresa pentru a a ne trimite o rochie la fitting. Isi dorea o colaborare cu Fabulous Muses, dar nu inainte ca noi sa testam produsul si sa vedem exact ce inseamna Deilani. Zis si facut!
deilani collection_deilani shop_fabulousmuses_alina tanasa_diana enciu_blog moda_fashion blogger (7)deilani collection_deilani shop_fabulousmuses_alina tanasa_diana enciu_blog moda_fashion blogger (9)deilani collection_deilani shop_fabulousmuses_alina tanasa_diana enciu_blog moda_fashion blogger (2)deilani collection_deilani shop_fabulousmuses_alina tanasa_diana enciu_blog moda_fashion blogger (11)deilani collection_deilani shop_fabulousmuses_alina tanasa_diana enciu_blog moda_fashion blogger (8)deilani collection_deilani shop_fabulousmuses_alina tanasa_diana enciu_blog moda_fashion blogger (3)deilani collection_deilani shop_fabulousmuses_alina tanasa_diana enciu_blog moda_fashion blogger (4)deilani collection_deilani shop_fabulousmuses_alina tanasa_diana enciu_blog moda_fashion blogger (6)deilani collection_deilani shop_fabulousmuses_alina tanasa_diana enciu_blog moda_fashion blogger (10)
Rochia a ajuns in trei zile ( Deilani are sediul in Baia Mare) si in momentul in care am scos-o din cutie ne-am dat seama ca povestile Florinei erau cat se poate de reale. Finisaje perfecte, detaliile frumos lucrate, materiale de calitate. Am aflat ca  Deilani este produs de aceeasi fabrica care lucreaza pentru branduri internationale de lux si ca inevitabil pastreaza aceleasi exigente tehnice chiar daca ramane  totusi un produs de serie mica.

Colectia de primavara-vara este plina de viata, de culoare si de naturalete si credem noi, usor de purtat. Deilani nu este un brand doar despre haine. Este despre eleganta in toate sensurile ei, sensuri  cu rol de ingrediente care ne fac sa vibram si sa ne simtim si mai bine in pielea noastra.

Am invatat multe cunoscandu-i pe cei care au dat viata acestui brand. Dar cel mai important este ca in tot ceea ce faci sa pui pasiune, seriozitate si sa ai mult bun simt. Daca v-am facut curioase AICI puteti descoperi colectia primavara-vara 2015.

D&A
Foto: Iuliana Cristina Popescu

Outfits: DEILANI Dresses, Jimmy Choo & Il Passo Sandals, Miriam Salat Jewelry
Location: Floraria Iris
Hair&Make-up: Beauty District

Comments

FacebookPinterestTwitter

3 Comments

Leave a Reply

Name is required, and can only contain characters.
An email address is required.
Not a valid URL. (http://example.com)