Roche Bobois Showroom

LIFESTYLE
Share this on
  • 1
    Share

https://www.facebook.com/MihneaRattePhotographyRoche Bobois, lider mondial in retail si design de mobilier si decorațiuni de lux a deschis azi primul magazin in Bucuresti.
Impresionantul showroom, care se intinde pe o suprafata de 600 mp, este amplasat in centrul orasului si este conceput pentru a permite clientilor sa experimenteze direct stilul de viata francez – L’Art de Vivre. Cele doua colectii, Contemporana si Clasica, denumite Les Contemporains respectiv Nouveaux Classiques, sunt reprezentate in magazin prin cele mai importante piese, care includ colaborarile cu nume celebre precum Jean Paul Gaultier, Sonia Rykiel si Missoni.
https://www.facebook.com/MihneaRattePhotographyhttps://www.facebook.com/MihneaRattePhotographyhttps://www.facebook.com/MihneaRattePhotographyhttps://www.facebook.com/MihneaRattePhotographyhttps://www.facebook.com/MihneaRattePhotographyhttps://www.facebook.com/MihneaRattePhotographyhttps://www.facebook.com/MihneaRattePhotographyhttps://www.facebook.com/MihneaRattePhotographyhttps://www.facebook.com/MihneaRattePhotography

Comments

Published by Diana Enciu

Add a comment

Recommended Posts

follow us on instagram

@fabmusediana

@fabmusealina

Start typing and press Enter to search