La Multi Ani, Romania!

5lamultiani_romania_fabulous_muses_1decembrie_vector_watch_smart_watch_vector_orange_watchNu suntem patrioate inraite, nu suntem fanatice, nu iesim cu steagul de 1 Decembrie si nu ne place sa ne folosim de tara noastra ca sa ne ridicam in ochii vostri, dar ne bucuram ca putem face o “figura buna” si ca reprezentam cu brio Romania in tara si in afara tarii. Si da, ne curg lacrimile cand auzim imnul, cand fetele si baietii nostri castiga medalii, cand suntem alaturi de cei care au nevoie de o imbratisare, cand suntem alaturi de voi, cand ne intoarcem inapoi acasa. E cea mai mare bucurie. Da, ne iubim tara. Si credem ca si ea ne iubeste pe noi. Si cum sa nu ne iubesca…Suntem fabuloase! (e un motiv puternic, nu?!)2lamultiani_romania_fabulous_muses_1decembrie_vector_watch_smart_watch_vector_orange_watch 0lamultiani_romania_fabulous_muses_1decembrie_vector_watch_smart_watch_vector_orange_watch 1lamultiani_romania_fabulous_muses_1decembrie_vector_watch_smart_watch_vector_orange_watch 3lamultiani_romania_fabulous_muses_1decembrie_vector_watch_smart_watch_vector_orange_watch 4lamultiani_romania_fabulous_muses_1decembrie_vector_watch_smart_watch_vector_orange_watchNe-am gandit la o lista cu 10 motive pentru care iubim Romania, dar automat putem gasi 10 motive pentru care iubim Italia, Franta, Spania. O lista nu inseamna nimic. O lista ramane doar o lista. Romania e acasa, Romania e caldura, iubire, prieteni, familie, viata, viitor, trecut, succes, greutati, bucurii, radacini, e mama si tata, e cuibul nostru la care ne intoarcem mereu pline de dor!

Ne place la nebunie sa plecam din tara, sa calatorim, sa cunoastem, sa simtim, sa experimentam, sa ajungem pe alte culmi, dar mereu ni se face dor de Romania. Pentru ca nicaieri nu e ca acasa.

Acesta este motivul pentu care am ales sa NU ne mutam. Poate am fi avut mai multe oportunitati, mai multa deschidere, poate am fi fost acolo unde ni s-a spus ca vom fi daca vom face pasul – foarte sus, insa noi am vrut sa reusim la noi acasa. Si credem ca suntem pe drumul cel bun. Si ne bucuram mai mult cand reusim aici, cand avem aparitii in revistele din Romania, cand ne opresc pe strada cititoare, cand ne scriu si ne felicita romancele noastre si cand voi ne cititi. Chiar daca am aparut in reviste din toata lumea tot cand aparem in publicatiile din Romania suntem cele mai fericite. Pentru ca acasa tot acasa este! Si noi aici ne simtim cele mai fericite!

La multi ani, Romania! Sa ramai a noastra, sa fii cuminte dar indrazneata, sa ai grija de tine si de noi si sa ne vedem cu bine in fiecare zi!

D&A
Foto: Tibi Vintur
Tinute: Purtam ceasurile Vector de la Orange, primul ceas romanesc Smart! Si il adoram

Locatie: Artmark
Alina: Geanta Salar Milano, Top H&M, Pantaloni Zara, Inel Artmark / Diana: Colier Artmark, Pantaloni Sonia Rykiel, Guler Eco Fur Concepto, Top Zara/ Pantofi tricolori Ana Parvan
M
ake-up: Adriana Haloiu
Hair-style: Petronela Pruteanu 

Comments

FacebookPinterestTwitter

4 Comments

Leave a Reply

Name is required, and can only contain characters.
An email address is required.
Not a valid URL. (http://example.com)