Playing Games

1fabulous_muses_diana_enciu_alina_tanasa_napolitana_joeJOE ne-a provocat si noi am acceptat! Daca nu stii despre ce vorbim citeste postarea noastra anterioara ca sa iti faci o idee. Cand am primit provocarea o zi intreaga ne-am amuzat pe seama ideii – cum vad femeile viata si cum o vad barbatii. Diferentele sunt atat mari si atat de hilare, dar at some point credem ca exista si multe similitudini. Iti suna cunoscut ‘Iubita mea, inca 5 minute sa termin nivelul asta?” Exact, acesta este momentul in care iti spune sa il astepti sa termine jocul caci ii va lua doar 5 minute si va fi gata imbracat. Este fix acel moment in care stim ca vor fi 50 minute sau chiar fara numar pentru ca din pacate este un nivel greu care necesita concentrare, atentie si dedicare, iar lui ii este prea teama sa iti spuna ca nu este pregatit sa puna pauza. Insa la schimb le oferim si noi clipe de teroare,nu? Cand probam tot sifonierul timp de o ora doar ca sa ajungem la concluzia ca prima tinuta era ce mai buna.

3fabulous_muses_diana_enciu_alina_tanasa_napolitana_joe 0fabulous_muses_diana_enciu_alina_tanasa_napolitana_joe 2fabulous_muses_diana_enciu_alina_tanasa_napolitana_joe

Este clar ca ne raportam diferit si perceptiile sunt diferite. Iar daca incepem sa vorbim de fotbal, masini, gadget-uri  versus Sex and the city, genti , cosmetice si tratamente faciale cred ca ajungem in triunghiul bermudelor.

Asa ca doamnelor…Cand va scade glicemia si vreti ceva mic si cu efect imediat va recomandam un JOE cu cocos sau lapte! Mic si cu efect imediat. (Si cu control maxim asupra caloriilor – alta treaba pe care el nu o va intelege niciodata. Dar cui ii pasa! ) Macar asa se mai calmeaza spiritele si ne mai umplem timpul pana termina nivelul, nu?

Blogu’ lu Otrava are si el o varianta, asa ca nu rata postarea lui.

Foto: Tibi Vintur
Location: Lente Sotron
Make-up: Roxana Minea
Hair: Petronela Pruteanu

Comments

FacebookPinterestTwitter

Leave a Reply

Name is required, and can only contain characters.
An email address is required.
Not a valid URL. (http://example.com)