Women vs. Men

19napolitana JOE_fabulous_muses_blogu_lu_otrava_diana_enciu_alina_tanasa_joe bigNu stim despre voi, dar noi am trecut prin toate etapele: de la “femei independente”, “feministe”, “anti- feministe”, la “femei pot orice” si am ajuns fara sa ne dam seama intr-o noua era. Ne aflam in punctul in care credem cu tarie ca barbatii sunt un rau necesar, cum am spune noi femeile “Sunt si ei buni la ceva”. La ce? Ne repara masina, ne cara bagajele, ne cara pungile de cumparaturi, ne duc masina la spalat, vin dupa noi cand facem un accident si ne suporta lamentarile, ne gatesc (ca mai nou au devin priceputi si la asta) si cel mai important ne iau in brate, ne tin de urat si ne alina. 0napolitana JOE_fabulous_muses_blogu_lu_otrava_diana_enciu_alina_tanasa_joe big 2napolitana JOE_fabulous_muses_blogu_lu_otrava_diana_enciu_alina_tanasa_joe big 1napolitana JOE_fabulous_muses_blogu_lu_otrava_diana_enciu_alina_tanasa_joe big 4napolitana JOE_fabulous_muses_blogu_lu_otrava_diana_enciu_alina_tanasa_joe big

In concluzie avem nevoie de ei cum si ei au nevoie de noi. Fiecare cu locul lui, cu tabietul lui, insa impreuna pana la moarte.

Problema apare insa cand ne dam seama ca suntem atat de diferiti! Gandim si raportam diferit tot. Pana si la JOE! Pentru noi exista JOE mic si aromat (da, da stim esentele tari se tin in sticle mici)  pentru ca suntem obsedate sa nu ne ingrasam si  vrem sa fim dive pana la adanci batraneti (evident asta nu inseamna ca ne limitam doar la un JOE. unele dintre noi au mancat doar 10), iar ei prefera unul BIG, sa le tina de foame si sa le satisfaca 100% pofta. Si diferentele nu se opresc aici.

Fie ca vorbim despre shopping (cate perechi de pantofi are iubitul tau prin comparatie cu tine?), filme ( la cate filme plangi si iti dai duhul si el e impasibil si rece), mancare (cati barbati isi comanda salata la cina?), barbatii si femeile nu prea sunt creati din acelasi aluat si ar trebui sa ne bucure asta. E de bine! De ce?

Pai…putem profita de ei cu armele lor! Pleci in vacanta si iti iei la tine tot sifonierul si toate trollerele din casa? Nu e panica! Important este ca il ai pe el si el se ofera sa le care! Mergeti la cumparaturi si toate fructele tale depastesc 5 kg, nu e nimic, va cara el pungile. Va mutati si ai umplut casa de saci? Cara el sacii. Si tot asa…

Relax, mananca un JOE mic cu cocos sau lapte si gandeste-te cat de norocoase suntem! Profita de atuurile tale si bucura-te de toate diferentele dintre noi, care uneori te scot din minti, pentru ca at some point vin tot in favoarea ta!

Si daca vrei sa citesti mai multe despre Femei Vs. Barbati, Blogu lu Otrava iti zice mai multe. Doar conteaza si parerea unui barbat, nu?

D&A
Foto: Tibi Vintur

Comments

FacebookPinterestTwitter

5 Comments

Leave a Reply

Name is required, and can only contain characters.
An email address is required.
Not a valid URL. (http://example.com)