‪#‎beautifulandintelligent‬ ‪#‎2in1‬

SONY DSCCine crede ca fiecare plecare a noastra este just fun & holiday, se insala! Va trebui sa va spulberam aceste ganduri pentru ca lucrurile stau un pic diferit. Da, clar Instagram si Snpachat spun altceva, insa dincolo de ce va aratam in fiecare zi, exista doua workaholice care nu lasa o zi sa treaca fara sa lucreze constiincioase. Ne-am dori sa existe vacante si proiecte peste granitele tarii in care sa nu fim nevoite sa aducem dupa noi laptopurile, insa este imposibil. Asa ca imbratisam aceasta realitate si cautam cele mai bune solutii si cele mai utile laptopuri. De data aceasta am ales sa luam cu noi in excursia in Bangkok doua laptopuri 2 in 1 – beautiful & intelligent, just like all of us: un Lenovo Yoga 500 si un Acer Aspire R14, echipate cu procesoare Intel. Ambele convertibile, se rasucesc la 360 grade si devin tableta. Ce sa iti doresti mai mult!?

SONY DSC SONY DSC

Am incercat in zilele petrecute in Bangkok sa strecuram un scurt video in care sa va povestim un pic despre cele doua laptopuri pe care le-am testat si care ne-au usurat munca in cursul acestor sapte zile si speram ca am fost destul de convingatoare:) Cand esti o femeie activa, multitasking si mereu in cautare de nou, ai clar nevoie de cele mai bune solutii.

Iar provocarea Intel de a testa cele doua laptopuri 2 in 1 a venit cum nu se putea mai bine, fix intr-un moment in care cautam un laptop usor, convertibil, detasabil si elegant. Cine crede ca o femeie este atehnica si nu sesizeaza beneficiile unui gadget nou in viata ei, se insala! Da, poate am fost putin stangace la inceput, insa in doar 5 minute, toate mergeau ca unse.

Long story short…daca in clipa aceasta iti doresti sa faci o schimbare si sa schimbi laptopul pe care sigur iti petreci si tu la fel ca noi mai bine de 8 ore pe zi, n-ar fi rau sa le testezi si pe aceastea. S-ar putea sa-ti placa mai mult decat te-ai fi asteptat.

Comments

FacebookPinterestTwitter

3 Comments

Leave a Reply

Name is required, and can only contain characters.
An email address is required.
Not a valid URL. (http://example.com)