Stylish cu efort minim @ Motivi

FASHION
Share this on

15curs_styling_fabulous_muses_motivi_afi_diana_enciu_alina_tanasaCu doar cateva zile inainte sa plecam in vacanta noastra spontana pre-nunta, ne-am dat intalnire cu 25 de cititoare in magazinul Motivi din Afi Palace Cotroceni. De ce? Care a fost motivul? Un curs de styling pentru 25 de cititoare selectate. Recunoastem, au fost ceva emotii in primele minute, insa odata ce am inceput sa le cunoastem pe fabuloasele noastre invitate, totul a venit natural, iar cele doua ore petrecute in compania lor au fost mai mult decat minunate. Nu doar ca au fost rabdatoare si atente, dar au fost amuzante, implicate si tare simpatice!13curs_styling_fabulous_muses_motivi_afi_diana_enciu_alina_tanasa 1curs_styling_fabulous_muses_motivi_afi_diana_enciu_alina_tanasa 2curs_styling_fabulous_muses_motivi_afi_diana_enciu_alina_tanasa 3curs_styling_fabulous_muses_motivi_afi_diana_enciu_alina_tanasa 14curs_styling_fabulous_muses_motivi_afi_diana_enciu_alina_tanasa 12curs_styling_fabulous_muses_motivi_afi_diana_enciu_alina_tanasa 9curs_styling_fabulous_muses_motivi_afi_diana_enciu_alina_tanasa 8curs_styling_fabulous_muses_motivi_afi_diana_enciu_alina_tanasa 6curs_styling_fabulous_muses_motivi_afi_diana_enciu_alina_tanasa 10curs_styling_fabulous_muses_motivi_afi_diana_enciu_alina_tanasa 4curs_styling_fabulous_muses_motivi_afi_diana_enciu_alina_tanasa 7curs_styling_fabulous_muses_motivi_afi_diana_enciu_alina_tanasa 5curs_styling_fabulous_muses_motivi_afi_diana_enciu_alina_tanasa 0curs_styling_fabulous_muses_motivi_afi_diana_enciu_alina_tanasa

Despre ce am vorbit? Despre 15 piese must-have – pe care oricare dintre noi ar trebui sa le detina, despre cum sa purtam denim, cum sa transformam tinutele de zi in tinute de seara, cum sa accesorizam si cum sa purtam imprimeurile. Ne-am jucat cu piesele din noua colectie Motivi pentru primavara-vara 2016 si am creat tinute stylish cu efort minim. Daca vrei sa arati bine indiferet de situatie, secretul este sa incluzi in garderoba ta acele piese versatile care iti permit sa le combini, obtinand astfel un look impresionant intr-un timp scurt.

Aceasta a fost de fapt tema cursului organizat si le-am demonstrat pe loc participantelor cum pot reusi si ele acest lucru: am ales cateva piese versatile din magazinul Motivi, precum o salopeta, o camasa de blugi, camasa alba clasica, un trench si, bineinteles, celebra little black dress, am facut combinatii si am creat nelimitate optiuni fashion. Dupa cum se poate vedea, este usor sa fii in trend cand ai un brand in care te poti increde si esti sigura ca, indiferent de stilul pe care il preferi, vei gasi outfit-ul perfect pentru tine.

Apoi, ne-am bucurat sa le ajutam pe participante cu sfaturi, sa le raspundem la curiozitati si intrebari si sa petrecem clipe minunate impreuna.

Impreuna cu Motivi, am decis ca una dintre cititoare sa castige un full outfit ales de noi, asa ca, la final,  ne-am distrat cu una dintre cele mai vesele si simpatice Cititoare.

In incheiere, nu va putem dezvalui decat ca planuim noi surprize alaturi de Motivi, asa ca stati cu ochii pe noi

Comments

Published by Diana Enciu

Add a comment

Recommended Posts

follow us on instagram

@fabmusediana

@fabmusealina

Start typing and press Enter to search