December 2016

5 FILME PENTRU REVELION

Daca faci Revelionul ACASA, in familie sau alaturi de prieteni, ai nevoie si de un film bun. Astfel ti-am pregatit o lista cu trei filme cu party-uri si doua romance-uri perfecte pentru seara de Anul Nou. Iti uram un an fabulous, plin de dorinte indeplinite si vizionare placuta!

Read more
FacebookPinterestTwitter
1 Comment

New Year’s Resolutions

Some of us make resolutions all day long and somehow they manage to check them all, but for some, and here we talk about us, the New Year is a monumental time when we feel the need for change. 2016 was full of accomplishments, of joy, weddings, travels, beautiful projects and new friendships and we are thankful as we always are for everything, but 2017 has to come with new resolutions, right?

Read more
FacebookPinterestTwitter
1 Comment

10 Rochii pentru Revelion

Ne pregatim deja pentru cea mai importanta noapte din an, dar inca nu ne-am hotarat ce rochie fabuloasa vom purta. Daca si tu esti in aceeasi situatie, ti-am pregatit o lista de 10 rochii super stylish cu care vei fii cu siguranta in centrul atentiei la party-ul de Revelion:

Read more
FacebookPinterestTwitter
1 Comment

10 Lucruri pe care le poti face de Revelion

Mai e putin pana la Revelion, asa ca daca nu ai planuri pentru aceasta noapte speciala dintre ani, noi venim in ajutor cu 10 solutii trasnite si distractive. Si suntem tare curioase sa aflam care sunt planurile tale pentru MAREA SEARA! Iti uram un An Nou Fabulous si speram sa iei ea mai buna decizie si sa te distrezi la final de 2016/inceput de 2017:

Read more
FacebookPinterestTwitter
Leave a comment