TOP 5 FASHION BOOKS

FASHION
Share this on

15best_fashion_books_cadou_craciunDe Craciun fa cadou prietenilor tai o carte speciala care le va spori creativitatea si le va oferi sfaturi utile sau lectii de viata. Am ales 5 carti inspirationale, ideale pentru a le face cadou prietenei tale cele mai bune sau chiar si iubitului tau. Top 5 carti de fashion:
05best_fashion_books_cadou_craciun,,Grace Thirty Years of Fashion at Vogue’’- Grace Coddington : Cartea prezinta cariera, precum si cele mai reusite editorialele ale stilistei Grace Coddington, in cadrul revistei Vogue UK si US. Dupa ce a lucrat ca model cot la cot cu nume precum Twiggy, Grace s-a orientat tot catre o cariera in moda si in 1968 s-a angajat ca junior fashion editor la Vogue UK, unde a avansat treptat. La Vogue US a lucrat ca si creative director timp de 14 ani, in care a realizat editoriale de poveste care au facut istorie.
85best_fashion_books_cadou_craciun 95best_fashion_books_cadou_craciun,,Love, style, life’’ – Garance Doré: Garance Doré, autoarea din spatele blogului cu acelasi nume, impartaseste povesti de viata, dragoste, stil si cariera, impartite intre calatoriile ei dintre Paris si New York. Odata ce le descoperi, aceste povesti te vor inspira cu siguranta!
55best_fashion_books_cadou_craciun,,Capture your style’’ – Aimee Song: Celebra bloggerita Aimme Song, creatoare bloggului ,,Song of style’’, te invata cum iti poti creste contul de Instagram, cum sa faci poze bune, precum si cum sa iti dezvolti brandul personal.
75best_fashion_books_cadou_craciun 35best_fashion_books_cadou_craciun,,The Coveteur: Private Spaces, Personal Style’’ –  Stephanie Mark: The Coveteur este unul dintre cele mai accesate siteuri din lume, iar la fel ca si celebrul site, cartea iti dezvaluie universul ascuns din dulapurile celebritatilor: care sunt hainele si accesoriile lor favorite, precum si obiectele preferate
45best_fashion_books_cadou_craciun 105best_fashion_books_cadou_craciun 115best_fashion_books_cadou_craciun,,Men in this town – London, Tokyo, Sydney, Milan and New’’ –  Giuseppe Santamaria: Cartea este o colectie impresionanta de poze din 5 orase foarte diferite ca stil:  New York, Tokyo, Milano, Londra si Sydney, realizate de fotograful si bloggerul Giuseppe Santamaria. Pozele prezinta barbati cu stil din aceste capitale cool, iar tinutele lor creative iti vor da o lectie de stil, tie si prietenilor tai.

Comments

Published by Diana Enciu
COMMENTS
  • Ewa Macherowska

    Need them all <3

Add a comment

Recommended Posts

follow us on instagram

@fabmusediana

@fabmusealina

Start typing and press Enter to search