Tbilisi Fashion Week

FASHION, THE BEST
Share this on
  • 111
    Shares

0tbilisi_fashionweek_fabulous_muses_diana_Enciu_Alina_tanasa Cum e sa descoperi Tbilisi la Fashion Week? Destul de cool. Pentru ca ajungi sa cunosti oameni frumosi, te plimbi in cele mai cool locuri, mananci la cele mai bune restaurante si faci cele mai fabuloase fotografii. Nu auzi in fiecare zi de Tbilisi asa ca avem pentru tine 10 lucruri pe care trebuie sa le stii despre capitala Georgiei, un oras mandru,  ce continua sa promoveze tinerii designeri si sa creasca in fiecare an din perspectiva modei si a esteticii.  Noi am indentificat cateva fun facts despre ce se intampla in fashion, la Tblisi.

3tbilisi_fashionweek_fabulous_muses_diana_Enciu_Alina_tanasa 2tbilisi_fashionweek_fabulous_muses_diana_Enciu_Alina_tanasa 1. Locuitorii acestui oras au un simt al modei si al stilului, bine dezvoltat. De aceea multi designeri din Georgia, reusesc sa patrunda in industria modei pe plan international.  Cum sunt Bessarion, Alexander Arutyunov, Ria Keburia,  Atelier Kikala, Lalo s.a

2. Balencianga are astazi un designer din Tbilisi. Demna Gvasalia este director creativ al casei de moda, si fondatorul renumitului brand, Vetements (Da, exact! Ai ramas cu gura cascata ?!)

3. Well, se pare ca si sosia  Fridei Kahlo locuieste acolo. Irma Sharikadze este numele ei, si este una dintre cele mai colorat imbracate personalitati ale Georgiei. Fericirea ii debordeaza prin fiecare piesa vestimentara pe care o poarta. Da, am cunoscut-o. Cand a aflat ca suntem din Romania ne-a spus ca a avut o colectie cu influente din cultura tiganilor. No comment!

4. Din Octombrie 209, Tbilisi Fashion Week are loc de 2 ori pe an, primavara si toamna, unde sunt prezenti designeri ai tarii, dar si din ce in ce mai multi designeri straini, exprimandu-si interesul pentru acest oras frumos.

5. Pe Dry Bridge, poti gasi  un  targ super cool de  lucruri vintage, unde  o sa-ti petreci cel putin o zi din vacanta ta in Georgia. For sure. Intr-adevar merita!

5tbilisi_fashionweek_fabulous_muses_diana_Enciu_Alina_tanasa 8tbilisi_fashionweek_fabulous_muses_diana_Enciu_Alina_tanasa 6tbilisi_fashionweek_fabulous_muses_diana_Enciu_Alina_tanasa 9tbilisi_fashionweek_fabulous_muses_diana_Enciu_Alina_tanasa 7tbilisi_fashionweek_fabulous_muses_diana_Enciu_Alina_tanasa 10tbilisi_fashionweek_fabulous_muses_diana_Enciu_Alina_tanasatbilisifashionweek-6

6. Arhitectura orasului este minunata. Iubitorii de fotografie, de arta si de fashion, desigur, pot sa realizeze fotografii minunate. O sa fii diferit pe contul tau de instagram cu poze de aici. Iar daca cauti cazare iti recomandam Rooms Hotel. Este cel mai frumos hotel la care te poti caza si chiar vizavi sunt doua dintre restaurantele noastre preferate din Tbilisi. Nu rata nici restaurantul din incinta. E o poveste.

7. Tbilisi, I love You, este o serie de 10 filme ce prezinta orasul in toata splendoarea lui, dezvaluind cele mai deep secrets.

8. Patriotismul locuitorilor se vede si in creatiile lor vestimentare. Designerii folosesc pe langa detaliile traditionale, chiar si steagul Georgiei. O sa-l regasesti in prezentarile de moda.

9. Sunt adeptii stilului  Mommy-and-Me style. O sa intalnesti pe strada,  mame imbracate la fel ca fetitele lor. Trebuie sa recunoastem, sunt niste fetite foarte stylish.

10. Creativitatea lor este remarcabila si se regaseste in tot ceea ce fac.  Let`s make an old trend, the new trend,  ar spune un locuitor al orasului Tbilisi.

Foto: Tibi Vintur
Location: Tbilisi Fashion Week / Roooms Hotel & Biltmore Hotel
First outfit: Atu Body Couture & Manuri  suits, Salar Milano & Les Petits Joueurs bags, Prada Shoes
Second outfit : More is Love full outfits, Prada Shoes, HM Studio Boots

Comments

Published by Diana Enciu
COMMENTS
  • Georgeta Dinca

    Foarte misto si informativ materialul?

  • Ewa Macherowska

    Such a cool outfits! Totally in love with them all <3

Add a comment

Recommended Posts

follow us on instagram

@fabmusediana

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

@fabmusealina

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Start typing and press Enter to search