March 2017

Castiga o invitatie la Pop-UP Hair Salon by NIVEA

Cleopatra a fost dintotdeauna o sursa de inspiratie pentru noi. De la puterea si taria cu care si-a condus țara, pana la frumusetea ei uimitoare. Frumusete ce a devenit celebra si despre care inca se vorbeste si se considera un ideal. Noi avem momente in care chiar ne dorim sa ne simtim Cleopatre pentru o zi si sa facem o binemeritata baie in lapte si sa vedem cum toata lumea e la picioarele noastre. Dada, fix asa! ;)…

Read more
FacebookPinterestTwitter
Leave a comment

Timisoara MON AMOUR

Cu recomandari din toate partile, de la cititoarele noastre, dar și de la prieteni, ne-am facut o lista si am plecat la plimbare. Cum pe noi ne-au ajutat super mult tips-urile voastre, ne-am gandit sa ii ajutam si noi, la randul nostru, pe cei care nu au ajuns pana acum în Timisoara, dar au in plan sa mearga (sau n-au in plan inca) si nu stiu de unde sa porneasca. Asa ca va prezentam ghidul nostru fabulos.

Read more
FacebookPinterestTwitter
1 Comment

10 LOCURI PENTRU MIC DEJUN

Este cea mai importanta masa a zilei. Stim, e greu sa nu o sarim cand avem o viata super agitata si plina, va intelegem perfect, credeti-ne. Insa atunci cand iti incepi ziua intr-un loc fabulos, inconjurat de oameni frumosi si mai ales, cu un mic dejun delicios, tot restul zilei o să mearga ca pe roate. Noi am rascolit Bucurestiul si gasit cele mai cool locuri, cu cele mai yummy meniuri pentru micul dejun. Waffles, eggs, english breakfast, you`ll find them all bellow.

Read more
FacebookPinterestTwitter
Leave a comment

10 idei pentru o casa fabuloasa

Acum ca a venit primavara, suntem sigure ca nu doar garderoba trebuie revizuita, ci si casa. Si pentru ca nu suntem adeptele schimbarilor totale de la sezon la sezon, am selectat pentru voi 10 piese fabuloase de la Innova care vor aduce un suflu nou locuintei tale….

Read more
FacebookPinterestTwitter
Leave a comment

THE MAGIC OF VENICE

If you want to spend all your savings on a holiday, go on a trip with your lover or just a getaway with your best friends, Venice is the perfect destination. We`ve been there and we loved it, that`s why we share 10 things that will convince you to go there and have the best Venice experience. We can`t wait to go back again!

Read more
FacebookPinterestTwitter
1 Comment