April 2017

10 LOCURI vegane, vegetariene si raw-vegane

De cate ori ai avut pofta de ceva super healthy si nu ai stiut unde sa mergi? Daca nu de multe ori, well, ar trebui să incepi de undeva pentru ca vara se aproapie si trebuie sa te mentii in forma. Iar daca esti healthy all year around, esti vegetarian, raw vegan sau vegan, am gasit zece restaurante care o sa-ti placa for sure!

Read more
FacebookPinterestTwitter
1 Comment

Go ahead and fall in love!

Warm days of spring are one of the reasons to go out more in the city. While traipsing Paris we discovered some really zen places were we charged our souls with beauty and calmness. Parc Monceau and Parc Bagatelle are two of our favorite parks in Paris. But beside these zen places, this spring Paris is overflowing with cute new cafés and delicious restaurant.

Read more
FacebookPinterestTwitter
1 Comment

10 LUCRURI PE CARE SA LE FACI DE 1 MAI

1 Mai Muncitoresc, cea mai fericita si asteptata zi a primaverii. Distractie, relaxare si cat mai putin somn. Cateodata este permis si chiar recomandat, nu?! Anul acesta o sa fie luni, asa ca avem un weekend prelungit in care puteti face foarte multe lucruri. Noi ne-am gandit deja la ceva pentru fiecare dintre voi:

Read more
FacebookPinterestTwitter
Leave a comment

Pop-Up Hair Salon

Laptele… va spunem noi ☺ Dupa cum v-am mai povestit si ati observat pe conturile noastre de social media, am fost la Pop-Up Hair Salon by NIVEA. A fost un eveniment foarte cool care a avut loc la Maison 13 in Bucuresti si care a adunat oameni misto cu interese comune, cum ar fi ingrijirea parului.

Read more
FacebookPinterestTwitter
2 Comments

10 CELE MAI COOL MAGAZINE DIN BUCURESTI

Designeri romani, straini, designeri super greu de gasit in Romania, designeri tineri si plini de creativitate, ii puteti gasi pe toti in cele mai cool magazine din Bucuresti. Ne place sa ne diferentiem si sa aducem un element original tinutelor noastre. Din acest motiv am cautat si am gasit 10 cele mai COOL, fashionable, chic si fun magazine, cu cele mai nice piese vestimentare. Take a look.

Read more
FacebookPinterestTwitter
1 Comment