VIP: Dinner & MOVIE All Inclusive

Care este cea mai mare placere a noastra dupa calatorii si peripetii prin toata lumea? FILMUL! Nu trece o saptamana fara sa vedem macar un film, fara sa alegem cea mai rapida cale spre relaxare deplina. Iubim filmele, iubim sa le vedem pe marele ecran si iubim sa ne deconectam total de tot acest buzz&fuzz din vietile noastre si da, suntem mari consumatori de orice inseamna film, iar mai nou am descoperit locul in care sa evadam. La Ultra All Inclusive de la Cinema City VIP ParkLake care ne ofera o experienta completa si e for real, ladies!

Cum asa? E destul de simplu.

Ce ne-a placut cel mai tare? Bufetul suedez cu preparate culinare realizate de un chef, da, da, un chef, ai citit bine. Un bufet nelimitat cu salate, supe si orice nebunie iti mai poti imagina. Barul cu prosecco si vin si cornerul cu dulciuri intra clar si ele printre favoritele noastre, dar primul loc il ocupa ‘’lazy boys’’. Fix cum citesti, da! In salile VIP am avut parte de relaxare totala multumita fotoliilor super comfy din care ne-am bucurat de fiecare ora de film vizionata, evident cu bratele pline de popcorn si nachos, pentru ca in acest loc magic poti sa faci refill nelimitat.

Asa ca daca nu suntem plecate din tara sau nu tragem vreun shoot pentru blog, cu siguranta ne gasiti aici, intr-una din cele trei sali VIP, cu prietenii, cu sotii, cu oricine are chef  de un film bun.

Video: Iuliana Popescu

Comments

FacebookPinterestTwitter

Leave a Reply

Name is required, and can only contain characters.
An email address is required.
Not a valid URL. (http://example.com)