May 2017

MEET JAKUB POLANKA

Jakub Polanka is finally here. One of the most successful and influential Czech fashion designers in the fashion industry at the moment. Let us introduce him to you before talking about where you can find his creations. He worked with really big and iconic brands in the world, such as Hermes and Louis Vuitton. He`s not that much into following the trends, he has a unique vision and his effort is oriented to style and styling the pieces together.

Read more
FacebookPinterestTwitter
1 Comment

5 LUCRURI PE CARE LE POTI FACE DE 1 IUNIE

 Hai sa fim copii din nou, de 1 iunie! Este si ziua noastra, a copiilor mai mari. Sa uitam de probleme si sa ne intoarcem in timp, caci totul e mai frumos cand este doar poveste si nu trebuie sa avem grja  problemelor cotidiene. În cazul în care cei mici nu v-au impus inca niste planuri si nu stiti ce sa faceti in aceasta zi foarte vesela, va ajutam noi cu  5  idei! …

Read more
FacebookPinterestTwitter
Leave a comment

ANNA CORI – NEW STORE

Am ales de-a lungul anilor sa sprijinim si sa promovam brandurile romanesti si designerii romani. Ne-am mandrit cu tinerii talentati si cu produsele fabricate in Romania si ne-am simtit mandre de fiecare data cand am purtat branduri MADE IN RO, pentru ca promovand aceste branduri ajutam economia si punem Romania pe harta tarilor cu produse de calitate.

Read more
FacebookPinterestTwitter
1 Comment

Sun’s Day Fest

Toata lumea pregatita pentru vara? Noi suntem! Sun’s Day Fest se intoarce pe 28 mai in Parcul Mogosoaia, din nou cu muzica, mancare buna, bauturi cool si aer curat. Ia-ti prietenii si veniti sa celebram soarele, natura si spiritul liber intr-unul dintre cele mai frumoase locuri de langa Bucuresti.

Read more
FacebookPinterestTwitter
2 Comments