May 2017

ANNA CORI – NEW STORE

Am ales de-a lungul anilor sa sprijinim si sa promovam brandurile romanesti si designerii romani. Ne-am mandrit cu tinerii talentati si cu produsele fabricate in Romania si ne-am simtit mandre de fiecare data cand am purtat branduri MADE IN RO, pentru ca promovand aceste branduri ajutam economia si punem Romania pe harta tarilor cu produse de calitate.

Read more
FacebookPinterestTwitter
1 Comment

Sun’s Day Fest

Toata lumea pregatita pentru vara? Noi suntem! Sun’s Day Fest se intoarce pe 28 mai in Parcul Mogosoaia, din nou cu muzica, mancare buna, bauturi cool si aer curat. Ia-ti prietenii si veniti sa celebram soarele, natura si spiritul liber intr-unul dintre cele mai frumoase locuri de langa Bucuresti.

Read more
FacebookPinterestTwitter
1 Comment

10 essentials for summer

Nu stim cand a trecut si primavara… Acum cateva zile ne bucuram de ciresii infloriti, acum stam numai cu gandul la costume de baie si palarii de paie. Cert este ca mai sunt cateva zile pana la vara si totodata, cateva zile de pregatire intensa pentru anotimpul asta superb de care noi nu ne mai saturam in fiecare an. Cum pielea, parul, ochii, tot corpul nostru este mai sensibil cand vine vorba de razele puternice ale soarelui, ne-am gandit indelungat si am reusit in cele din urma sa scoatem best of the best, cele 10 produse care nu trebuie sa va lipseasca vara aceasta. Pentru ca pielea noastra trebuie sa fie frumoasa, stralucitoare, luminoasa, fabuloasa. Enjoy!…

Read more
FacebookPinterestTwitter
1 Comment

CEA MAI FRUMOASA VACANTA

Cand simti ca vrei sa retraiesti fericirea pura a copilariei exista un singur loc in care exista aceasta magie, un singur loc care parca te intoarce in timp, cand bucuria iti umplea toata inima si nu mai exista niciun coltisor umbrit de tristeti si suparari. DISNEYLAND a fost destinatia in care am ajuns si nu ne-am mai fi dorit sa ne intoarcem vreodata.

Read more
FacebookPinterestTwitter
1 Comment