September 2017

BOLD & GLAM by H&M

Bold, glamurous and glittery. Cam acestea sunt cele trei cuvinte care descriu noua colectie de toamna H&M. Una din preferatele noastre. Un mix al rochiilor sofisticate si elegante ale anilor `80 cu cele impunatoare ale anilor `90.

Read more
FacebookPinterestTwitter
1 Comment

A drop of Pink & a SHOPPING CONTEST

Avem o propunere pentru voi, greu de refuzat.  Ce spuneti de o suma de 5000 lei pe care sa o cheltuiti la o sesiune de shopping cu noi? Suna bine, nu?! Noi suntem foarte incantate si abia asteptam sa mergem cu una dintre voi la cumparaturi. Tot ce trebuie sa faci este sa intri aici. Ne bazam pe tine!

Read more
FacebookPinterestTwitter
2 Comments

GOOD ENERGY AT BUCHAREST STREETFOOD FESTIVAL

Tu de unde iti iei energie? Putem sa va raspundem si noi la aceasta intrebare. Din tot ce ne inconjoara, din locurile minunate in care mergem, de la oamenii pe care ii intalnim, din diminetile tarzii de toamna, din momentele petrecute cu cei pe care ii iubim, din orele de meditatie si yoga, din tot ce am ales sa fie in viata noastra si ne face fericite….

Read more
FacebookPinterestTwitter
1 Comment

Twilly d’Hermès & Sephora

Life is all about joy, happiness, enjoying every moment as much as we can and making ourselves happy. Even if we don’t like to admit it, our happiness is in our hands. We are in charge of how we want to live this life. We have to find all the little things that makes us happy.

Read more
FacebookPinterestTwitter
1 Comment

WIN A SHOPPING SESSION WITH US

Desi vremea de afara este prietenoasa momentan, noua ne place sa ne pregatim in avans pentru zilele ploaioase si friguroase de toamna. Si cum mai bine sa facem asta decat prezentandu-va niste trenduri pentru sezonul acesta, perfecte pentru back to school si luandu-va cu noi la shooping! Pentru ca Orsay implineste 10 ani de cand e in Romania a pregatit pentru voi ceva special. Tot ce trebuie sa faceti este sa intrati aici  si aveti sansa sa castigati

Read more
FacebookPinterestTwitter
1 Comment