December 2017

30 idei de cadouri de Craciun

Mai e putin pana la Craciun si sincere sa fim, nici noi nu am apucat sa luam cadouri pentru toata lumea draga noua. Si stim ca si printre voi se numera last minute shoppers. Asa ca venim in ajutorul tau cu 30 idei de cadouri de Craciun. 

Read more
FacebookPinterestTwitter
Leave a comment

#ZOE our new friend

De cand am auzit prima data despre masinile electrice, masinile viitorului, ne-am gandit ca ar fi perfecte pentru stilul nostru de viata. Iar cand Renault ne-a dat-o pe Zoe pe mana ne-am cam facut de cap cu ea. Ne place la volan, ne place acceleratia (nu viteza) si pentru ca petrecem destul de mult timp in masina, condusul ar trebui sa fie o actiune relaxanta. Am fost norocoase sa testam Renault ZOE, masina cu care #nuteconsumi, intr-o saptamana in care am avut un program haotic. Si da, Zoe a fost ca o oaza de Zen si ne-a ajutat sa nu ne mai enervam cand ni se taie fata-n trafic. Detaliile lui Zoe fac diferenta, este un model de masina revolutionar care electrizeaza orasul si transforma experienta condusului intr-o placere! Ne- au placut la nebunie detaliile minimaliste, ecranul tactil smart si super usor de folosit si faptul ca o putem incarca foarte usor si in foarte multe locuri. Si daca nu te-am convins avem 10 motive zdravene pentru care ar trebui sa o pui pe Zoe pe wishlist ul de 2018! 1. Daca tot esti vegana si pro eco, bio si militezi pentru salvarea planetei, nu poti conduce altceva decat Renault ZOE. Iar daca nu esti vegana si pro bio macar masina sa fie eco. Oricum o dai Zoe e must!…

Read more
FacebookPinterestTwitter
1 Comment

See us from another angle

What were you doing a year ago? Because we know exactly where we were and what were we doing. This amazing photoshoot with the great photographer Balinth! And now is the perfect time to share it with you. This was a really close to our hearts shooting.We loved the idea behind it. It was Balinths idea. Our visions clicked really well and we always liked this type of editorials, where you can create stories in your head when you see the pictures. And this is the case for sure. It`s not a typical shoot for us. This is artsy, vintage and fun at the same time….

Read more
FacebookPinterestTwitter
1 Comment

#givebrilliant

Spread joy, love and sparkle. Although you know you only need the sparkle. If she`s bright, you`ll have love and happiness too. But today we`re talking about the real sparkle.

Read more
FacebookPinterestTwitter
1 Comment

CEL MAI FRUMOS CADOU PE CARE POTI SA IL FACI: #DARUIESTEVIATA

Cel mai frumos si mai de suflet proiect pe care l-am sustinut in ultimul timp. Nu putem sa spunem decat ca ne bucuram enorm ca exista astfel de oameni care dau viata unor initiative care pot schimba cu adevarat cursul unor vieti. Peste 30.000 de sanse la viata, mai exact, au fost oferite bolnavilor de cancer din Romania, atat copiilor, cat si adultilor, prin eforturile si proiectele Asociatiei Daruieste Viata, desfasurate in cei opt ani de activitate….

Read more
FacebookPinterestTwitter
Leave a comment