#ZOE our new friend

TRAVEL
Share this on

De cand am auzit prima data despre masinile electrice, masinile viitorului, ne-am gandit ca ar fi perfecte pentru stilul nostru de viata. Iar cand Renault ne-a dat-o pe Zoe pe mana ne-am cam facut de cap cu ea. Ne place la volan, ne place acceleratia (nu viteza) si pentru ca petrecem destul de mult timp in masina, condusul ar trebui sa fie o actiune relaxanta. Am fost norocoase sa testam Renault ZOE, masina cu care #nuteconsumi, intr-o saptamana in care am avut un program haotic. Si da, Zoe a fost ca o oaza de Zen si ne-a ajutat sa nu ne mai enervam cand ni se taie fata-n trafic. Detaliile lui Zoe fac diferenta, este un model de masina revolutionar care electrizeaza orasul si transforma experienta condusului intr-o placere! Ne- au placut la nebunie detaliile minimaliste, ecranul tactil smart si super usor de folosit si faptul ca o putem incarca foarte usor si in foarte multe locuri. Si daca nu te-am convins avem 10 motive zdravene pentru care ar trebui sa o pui pe Zoe pe wishlist ul de 2018! 1. Daca tot esti vegana si pro eco, bio si militezi pentru salvarea planetei, nu poti conduce altceva decat Renault ZOE. Iar daca nu esti vegana si pro bio macar masina sa fie eco. Oricum o dai Zoe e must!

2. Vrei sa faci economie?! Nimic mai simpu. ZOE se incarca cu maxim 30 de lei. Asa ca vei face super economie. Ca sa nu mai spunem si ca statul iti da 10.000 de euro subventie. Si inca ceva. Cu Zoe nu platesti nicio parcare!! Te-am convins?

3. E mica si super fasneata. E automata, e perfecta pentru mediul urban si pentru persoanele active, care nu stau locului.

4. Este super incapatoare. Are portbagaj mare, spatios. E surprinzator de spatioasa in spate. Pe noi ne-a cam convins cu asta pentru ca masina e a 2-a noastra casa. In plus daca esti mama, sigur stii ca spatiul e mega super important! Si faptul ca are emisii 0. E curata, curata! 5. In cativa ani toata lumea va trece la masini electrice. De ce sa nu fi in prima liga si sa nu dai tu un exemplu societatii si implicit prietenilor?

6. Autonomie 400 de km. Deci poti sa te relaxezi. Nu o sa stai doar in oras, poti sa te aventurezi si in afara lui.

7. Exista o harta cu toate prizele de alimentare. Downloadezi aplicatia si scapi de stres. Si vei fi siurprinsa sa afli ca in majoritatea mall-urilor exista cate o statie de incarcare. Shopping + alimentare= Love

8. Zoe inseamna tehnologie de ultima generatie!! Te vei simti in ea ca intr-o nava spatiala. Doar a ta!

9. Zoe este o masina frumoasa!! Gata, am zis o! E frumoasa foccccccc!! Noi ne am indragostit de ea.

10. Si este cea mai vanduta masina electrica din Europa. Ceea ce confirma toate cele de mai sus. Poate ar fi trebuit sa incepem cu nr 10 pentru ca zicem noi nu degeaba toti europenii o vor. Si cum tot vrem sa intram in rand cu Europa, n-ar fi rau sa incepem cu Zoe. Ia-o la un test drive, incearca, mai citeste si alte recenzii si da-ne un semn. Suntem curioase sa aflam ce impresie ti-a facut.

PHOTO: Tibi Vintur

Comments

Published by Andreea Michaela
COMMENTS
  • Ewa Macherowska

    Absolutely love it! 🙂

  • Paraschiv Ruxandra

    Wow????. I love it ❤????❤ !

Add a comment

Recommended Posts

follow us on instagram

@fabmusediana

@fabmusealina

Start typing and press Enter to search