10 CONTURI DE INSTAGRAM PE CARE TREBUIE SA LE URMARESTI

Nu stim despre voi, insa banuim ca sunteti la fel ca noi, iar scroll-ul pe Instagram a devenit un obicei zilnic, de care profitam de (prea) multe ori pe zi. Cand ai nevoie de inspiratie pentru noi outfit-uri, make-up, retete  cat mai diversificate sau exercitii fitness pe care sa le faci dimineata (why not), unde ajungi cat mai rapid si inevitabil? Exact, Instagram. Pentru ca aici le ai pe toate.

Noi am reusit sa strangem un following de care suntem interesate cu adevarat, al carui content ne place si ne inspira atunci cand deschidem aplicatia. Si trebuie sa va spunem ca admiram tare mult oamenii care au devenit cat mai creativi, talentati și pasionati cand vine vorba despre contentul lor de pe Instagram. Si pentru ca impartasim aproape totul cu voi, azi o sa va prezentam 10 conturi de Instagram care noua ne plac foarte tare.

Cool people, beach babes, stylists, 90`s vibes si multe fotografii geniale pe care probabil, le vei salva si vei reveni asupra lor mereu pentru ca sunt intr-adevar ah-mazing. Asa ca, daca pagina ta de la explore nu arata ca un cont super moody de pe Pinterest, get ready to be inspired!

please, please be sunny tomorrow @fellaswim

A post shared by Taylor LaShae (@taylorlashae) on

 

Comments

FacebookPinterestTwitter

One Comment

Leave a Reply

Name is required, and can only contain characters.
An email address is required.
Not a valid URL. (http://example.com)