March 2018

PEELINGUL ideal pentru fata ta

Top Line a lansat noua gama de peelinguri medicale Academie DERM ACTE. Este vorba de peelinguri de eficienta celor realizate de medici, dar care nu agreseaza tenul, nu necesita perioada de recuperare ori interzicerea expunerii la soare, multumita ingredientilor exceptionali care protejeaza pielea si ofera un grad mare de toleranta.Noile peelinguri Academie DERM ACTE se realizeaza in clinici si saloane de infrumusetare si sunt completate acasa cu produse de ingrijire si protectie complementare.

Read more
FacebookPinterestTwitter
Leave a comment

Un concurs multicolor 

In sfarsit e primavara, vremea nu mai glumeste cu noi si credem ca ar trebui sa o luam deja in serios, sa o intampinam cum se cuvine, cu tinute colorate, cu o stare de bine si cu un concurs care sa va aduca un zambet mare pe buze….

Read more
FacebookPinterestTwitter
Leave a comment

CELE MAI COOL DRESURI PENTRU PRIMAVARA ACEASTA

Care e primul gand care va vine in minte atunci cand vremea sa incalzeste si trebuie sa treceti la garderoba de primavara-vara? Trebuie sa merg la sala. Ok, ok, poate nu e primul gand, insa e prioritar pentru majoritatea dintre noi. Sustinem orele de yoga (!), insa cateodata nu avem timp, efectiv pentru ele. Asa ca avem o varianta de urgenta!

Read more
FacebookPinterestTwitter
1 Comment

COCO MADEMOISELLE INTENSE

Il stii, il ai sau daca nu, cu siguranta l-ai vazut pe masuta de machiaj a unei prietene. Este unul dintre cele mai iconice parfumuri din ultimii 20 de ani, inca din anul 2001 de cand a fost lansat. Anul acesta, insa, CHANEL a facut o noua versiune a unuia dintre parfumurile lor renumite, COCO MADEMOISELLE.

Read more
FacebookPinterestTwitter
Leave a comment

CHANEL beauty SS`18

Lucia Pica, directoarea de creatie si colour designerul de beauty al faimosului brand Chanel, revine sezonul acesta cu o colectie pastelata, dar in acelasi timp impunatoare la fel ca numele pe care il reprezinta.

Read more
FacebookPinterestTwitter
Leave a comment