The future is GIRL POWER

‘Whatever you choose, however many roads you travel, I hope that you choose not to be a lady. I hope you will find some way to break the rules and make a little trouble out there. And I also hope that you will choose to make some of that trouble on behalf of women.’ – Nora EphronNe-am tot gandit anul acesta despre ce o sa vorbim pe data de 8 martie. Anul trecut ne-am axat pe prietenia dintre femei, am tot vorbit despre feminism si femei inspirationale. In aceeasi ordine de idei – pentru ca ajungem in acelasi punct indiferent de perspectiva din care privim aceasta zi – o sa vorbim despre how not to be a lady. Dupa cum spune si Nora Ephron.  Nu exista reguli pentru a fi o femeie, puterea ta consta in faptul ca poti face orice iti doresti, indiferent de standardele societatii. Paseste in afara zonei tale de confort si indrazneste sa fii idealul tau de femeie.

Comporta-te ca o doamna, am auzit noi de-a lungul timpului. Noi va spunem sa nu. Comportati-va ca niste femei, faceti ceea ce va doriti, luptati pentru visurile voastre indiferent de cat de nepotrivite sunt pentru ceilalti. Poate suna cliseic, insa aveti dreptul sa va creati fericirea pe care o meritati cat mai natural si mai real.

Va lasam mai jos 10 dintre cele mai motivationale si puternice speech-uri ale unor femei pe care le apreciem. La multi ani de Ziua Femeii!

Comments

FacebookPinterestTwitter

Leave a Reply

Name is required, and can only contain characters.
An email address is required.
Not a valid URL. (http://example.com)