June 2018

CELE MAI BUNE APLICATII DE DATING

Aplicatiile de dating nu sunt o noutate pentru nimeni. Stim ca exista, stim ca majoritatea oamenilor le folosesc, stim ca unii nu au avut succes, insa stim si multe persoane care si-au cunoscut partenerul de viata pe una dintre aceste aplicatii. Sa recnoastem, este o metoda simpla si la indemana sa intalnesti oameni noi, din toate domeniile and ask them out, why not! Pana la urma acesta este scopul aplicatiilor de dating. Cu un pic de research, am reusit sa descoperim cele mai bune aplicatii de dating din 2018 si sa va spunem cate ceva despre ele. Asadar, highlight-urile anului in ceea ce priveste dating apps:TINDER…

Read more
FacebookPinterestTwitter
Leave a comment

5 LOCURI NOI PE CARE TREBUIE SA LE INCERCI

NEWS ALERT! E timpul pentru noi recomandari de locuri abia deschise in Bucuresti pe care trebuie sa le incerci! Daca ne urmaresti de ceva timp, cu siguranta nu e o surpriza pentru tine ca avem o pasiune ascunsa pentru restaurantele noi, ne face mare placere (atunci cand avem timp) sa mergem in diferite locuri noi, unele recomandate, altele gasite chiar de noi.

Read more
FacebookPinterestTwitter
Leave a comment

5 CARTI PE CARE TREBUIE SA LE CITESTI IN VIATA

Nu stim care sunt cele mai arzatoare dorinte ale tale, insa un lucru este cert: cu totii ne dorim sa fim fericiti. Fericirea este the ultimate goal in viata. Precum spunea Willa Cather, fericirea inseamna sa te dizolvi in ceva complet si maret. Insa cum reusim sa atingem acest punct daca nu ne cunoastem cu adevarat? Daca nu am ajuns la un consimtamant cu tot ceea ce ne inconjoara? Si nu, nu vorbim despre personalitatea ta, despre preferintele si temerile tale, vorbim despre originile tale si despre cum ai ajuns aici, pe pamant.

Read more
FacebookPinterestTwitter
Leave a comment