NOUL LE ROUGE LIQUIDE BY GIVENCHY

#THIS IS NOT WHAT YOU THINK

Le Rouge Liquide nu este ceea ce pare… Cum sa reinventezi arta aplicarii rujului, iti povesteste Nicolas Degennes, Directorul Artistic si de Creatie al Casei Givenchy.Pe noi ne-a captat atentia la prima vedere cu ambalajul elegant. Imbracat in piele neagra, accesorizat cu simbolul metalic iconic Givenchy, cu o silueta reinventata. Insa odata ce l-am deschis, Le Rouge Liquide ne-a surprins pe loc. Rujul traditional este inlocuit de un aplicator spuma si o formula total diferita – bogat in pigmenti si cu o textura lichida unica. Deschide, invarte si elibereaza cantitate optima de produs! Acum aplica-l ca pe un ruj si esti good to go. Noul ruj ascunde un mecanism de stilou intr-o carcasa eleganta semnata Givenchy. Iti va oferi o experienta complet noua de aplicare a rujului. Stii ca noi te incurajam mereu sa incerci lucruri noi!

Le Rouge Liquide uimeste nu doar prin designul hibrid, ci si prin textura hibrid: cremoasa, cu un finish semi-mat, datorita mixului de mai multe pudre. Se topeste instant pe buze, imbracandu-le delicat in culoare pudrata, de durata. Il gasesti in paisprezece nuante atat subtile, cat si indraznete, unice si emblematice.

Un accesoriu de beauty exceptional si o adevarata iluzie optica. Poate parea un ruj obisnuit, dar Le Rouge Liquide ascunde mai multe surprize: o textura hibrid de mare maiestrie, un aplicator nemaiintalnit si o tehnica de aplicare unica. Il gasesti exclusiv in magazinele SEPHORA sau pe www.sephora.ro

What do you need more?

Comments

FacebookPinterestTwitter

Leave a Reply

Name is required, and can only contain characters.
An email address is required.
Not a valid URL. (http://example.com)