August 2018

CEL MAI TARE LOC DIN BUCURESTI

Cand ne miram de ce nu exista un loc creat special pentru pozele de Instagram, ca de nicaieri, am gasit cel mai hot loc al momentului. Trebuie sa recunoastem ca toti avem aceasta obsesie in acest moment, ca toti ne straduim sa facem poze cat mai spectaculoase pentru conturile noastre de social media, ca oriunde mergem incercam sa gasim cel mai bun cadru sau cea mai cool priveliste la apus. Ce e tare la locul acesta? Cam tot.

Read more
FacebookPinterestTwitter
1 Comment

Sunt alunitele o problema?

Tu cand ti-ai controlat ultima data alunitele? Pe langa faptul ca sunt niste semne de frumusete (asa cum se spune), alunitele pot fi destul de periculoase dupa cazul fiecaruia. Nu ne dor, nu ne deranjeaza si nici nu le acordam prea mare atentie, de cele mai multe ori. In plus, daca nu vrem sa le aratam, le acoperim cu machiaj si gata! Insa, aceste formatiuni ale pielii nu sunt deloc inofensive si pot suferi modificari, transformandu-se in boala de care auzim tot mai des: cancerul de piele.

Read more
FacebookPinterestTwitter
Leave a comment

AMSTERDAM, LOCUL IDEAL PENTRU O VACANTA

Nu am ajuns pana anul trecut in Amsterdam si dupa ce am ajuns prima data, am regretat foarte tare ca nu am venit mai repede aici. M-am indragostit iremediabil de acest oras. E atat de concentrat, divers, placut incat mi-as dori sa ma mut acolo si sa incep o noua viata. Imi tot imaginez acest scenariu, dar stiu ca momentan e doar cu vis. Si pentru ca mi-am dorit sa simt orasul si vibe-ul ca un olandez veritabil, m-am cazat la Hotel Pulitzer. Nu doar pentru ca e in centrul orasului pe cel mai mare canal, dar pentru faptul ca e un hotel atipic… atipic hotelurilor clasice. De ce zic asta?…

Read more
FacebookPinterestTwitter
1 Comment

CELE MAI COOL TINUTE DE LA UNTOLD

Am inceput luna august la fel ca in ultimii ani, la cel mai tare festival. Untold. Desi am fost de fiecare data, anul acesta am simtit cel mai tare vibe de pana acum! Festivalul nu greseste sa ne impresioneze de fiecare data, iar anul acesta am fost surprins placut de toti oamenii faini de la Untold si de faptul ca look-ul de festival deja a evoluat la un nivel in care fashionistele isi schimba tinutele de doua ori pe zi. So the game is serious!

Read more
FacebookPinterestTwitter
1 Comment

LATE NIGHTS WITH GIVENCHY

Care e partenerul tau pentru serile tarzii de vara? Noi am ales deja. Ne simtim minunat impreuna, mereu sexy, cu fiecare detaliu pus la punct. De ceva vreme Givenchy ne este partener in fiecare zi, peste tot unde ne aflam. Azi va aratam sneak peeks dintr-una din serile petrecute recent la Budapesta!…

Read more
FacebookPinterestTwitter
1 Comment