Just in time for Valentine’s

FASHION, NEWS
Share this on

Absolutely Fabulous Fashion&Vintage Fair

JUST IN TIME FOR VALENTINE’S DAY

6 februarie

Fashion & Vintage Fair

Just in time for Valentine’s
6 februarie


Villa Rodizio Str. I.L.Caragiale Nr. 32 ( langa Parcul Gradina Icoanei)

—————————————————————————————-

 

Duminica, 6 februarie, intre orele 11:00-19:00, la restaurantul  Villa Rodizio, Str. I.L.Caragiale, Nr. 32,  va avea loc Absolutely Fabulous Fashion&Vintage Fair, Just in time for Valentine’s Edition.

 

Pentru ca fashionistele din Bucuresti isi doresc sa isi pregateasca deja outfitul pentru seara de Valentine’s, Diana Enciu si Alina Tanasa au organizat o noua editie Absolutely Fabulous Fashion&Vintage Fair, sustinuta de prezenta unui invitat special, unul dintre cei mai hot fashion bloggeri, Doina Ciobanu, de origine din Republica Moldova, dar actual stabilita la Londra (www.thegoldendiamonds.com). Mai multe detalii despre Doina in paginile revistei www.absolutelyfabulous.ro.

 

Si pentru ca Absolutely Fabulous creaza de fiecare data o lume fabuloasa, vizitatoarelor li s-a pregatit un spatiu in nuante si accente shabby-chic, un colt accesorizat  in detaliu de MonLapinCitron, in care fi isi vor putea realiza un set de fotografii profesionale, cu ajutorul echipei www.glamography.ro, Cristian Niculae si Dan Nichitiu. Fotografiile vor fi publicate pe facebook, pe pagina Absolutely Fabulous Magazine, precum si pe blogul www.abfab-magazine.blogspot.com.

 

Asa cum au fost obisnuite, cele care vor trece pragul evenimentului vor castiga premii si vor primi cadouri:  produse cosmetice de la Oriflame, stickere absolutely fabulous de la www.CaiVerziPePereti.ro si accesorii deco de la www.photoliu.ro si se vor putea bucura de un numar de peste 60 de expozanti.

 

 

So girls, let’s shop & be fabulous!

 

WE THANK TUDOR CODREANU FOR THE FABULOUS 2 IN 1 ILLUSTRATION!

 

Comments

Published by Absolutely Fabulous
COMMENTS
 • catalinna.an

  Setul de fotografii profesionale ce presupune? 😀

 • laur1985

  Salut!

  As fi interesat sa cumpar 2 articole pe blogul/siteul tau. Articolele vor arata ca primele doua de pe http://www.blogreflex.ro (cele legate de Pariuri-x). Articolele vor fi facute de mine si vor contine patru linkuri (trei intr-un articol, unul in al doilea articol). Daca esti interesat/a astept un mail la adresa laur_rapidistul@yahoo.com cu adresa blogului si un pret pentru care esti de acord sa le postezi.

  O zi buna!

 • masini

  A fost extraordinar, insa…parca a lipsit cineva. Mie unul asa mi s-a parut.propolis

 • Tigara Electronica

  Be cool, be smart be fabulous! Deviza noastra pentru o viata sanatoasa! Tigara electronica este cea mai buna inventie pentru o viata fabuloasa, fara fum, pete de nicotina sau miros insuportabil de tabac!

 • tv on web

  I did truly enjoy that event, very nice.

Add a comment

Recommended Posts

Start typing and press Enter to search