Evening Collection by Eugenia Enciu

FASHION
Share this on
Just in time for Xmas Holidays, Eugenia Enciu lanseaza Night Glow evening collection, o colectie care mixeaza rochii feminine si elegante cu piese sofisticate cu accente masculine. Dantela, matase, broderii manuale, aplicatii de dantela si margele, imprimeuri animal print, materiale metalizate, asimetrii si linii drepte, toate se intrepatrund intro colectie playful, carefree, silly and seductive, pentru femeia care doreste sa se simta bine in propria-i piele.

Sub semnul unor accente opulente, elemente precum dantela lucioasa, broderii luxoase, transparente senzuale, paiete sclipitoare, ornamente texturate si texturi metalizate, Nigt Glow Evening Collection by Eugenia Enciu propune un numar de 25 piese versatile perfecte pentru un joc creativ de mix&match, create parca pentru a obtine un touch de lux si sex appeal.

Piesele din colectia Night Glow by Eugenia Enciu pot fi ale tale prin comanda directa la atelier si online de pe site: www.eugeniaenciu.ro sau pe 18 decembrie la Absolutely Fabulous Fashion&Vintage Fair, la Villa Rodizio.

 

Order:  @ www.eugeniaenciu.ro (starting 19th dec.)

            @ diana@absolutelyfabulous.ro 

 

Many thanks to: MRA Models / FOTO: Claudiu Gilmeanu / Make-up: Monica Panait / Hair: Oksana Salon / Foto editor: Marius Tatu

Comments

Published by Absolutely Fabulous
COMMENTS
 • nicoleta

  Imi place la nebunie noua colectie, se simte multa pasiune, talent si creativitate in spatele ei. Felicitari si mult spor la vanzari!
  -nico

 • MolDiva

  Imi plac si mie foarte mult lucrarile din noua colectie. Mai ales pantalonii si fusta lunga impreuna cu topul .

 • Fifth N Sixth Closet

  Stunning pieces, love ’em.
  Have a great holiday!
  xx
  5th&6th

 • Ioana Calin

  Site-ul eugeniaenciu.ro nu mai merge. Cu exceptia facebook mai este vreun loc unde se pot vedea toate creatiile EE?

Add a comment

Recommended Posts

Start typing and press Enter to search