Colectia Isabel Marant pour H&M

FASHION
Share this on

Pasionati de moda precum Audrey Tautou, January Jones, Freida Pinto, Astrid Bergès-Frisbey, Olga Kurylenko, Alice Dellal, Mélanie Doutey sau Lou Lesage, s-au reunit aseara la Paris pentru a celebra lansarea colectiei Isabel Marant pour H&M.

 Colectia a fost prezentata intr-un cadru urban plin de viata, ce a surprins perfect energia boema a creatoarei, imbinand decoruri de cinema cu imagini şi secvente video. Atmosfera a fost completata de spectacolele live oferite de Grandmaster Melle Mel and Rappers Delight, ce fac parte din trupa Sugarhill Gang.

Evenimentul de ieri a purtat oaspetii în atmosfera strazilor pariziene din anii ’90, adica perioada in care Isabel a debutat in moda, iar in spatiul de eveniment au fost reproduse braserii, reclame luminoase retro, pizzerii, magazine de suveniruri, bacanii si vanzatori ambulanti, pentru prezentarea acestei colectii eponime.

Aceasta cuprinde piesele vestimentare emblematice din intreaga sa cariera, iar acum au fost puse in scena in stil cinematografic, prin imagini, secvente video si oameni obisnuiti in rol de modele, dezvaluind intreaga lume a creatoarei Isabel Marant.Parisul a constituit dintotdeauna un reper reprezentativ pentru stilul creatoarei, si tocmai de aceea a fost cea mai fireasca alegere pentru a celebra lansarea colectiei aici. Colectia Isabel Marant pour H&M va fi disponibila din data de 14 noiembrie in aproximativ 250 de magazine din intreaga lume, precum si in mediul on line.

Ladies, get ready for the fab Isabel Marant pour H&M Collection!

Comments

Published by Absolutely Fabulous
COMMENTS

Add a comment

Recommended Posts

Start typing and press Enter to search