Express your talent

LIFESTYLE
Share this on
  • 3
    Shares

Va mai aduceti aminte cand erati mici si va pasionau papusile Barbie?! Cand taiati rochiile mamei pentru a croi ceva revolutionar pentru super papusa voastra?! Va mai aduceti aminte cand mazgaleam zeci de planse ca mai apoi sa construim adevarate manifestari artistice? Noi da, pentru ca amandoua am facut-o! Timpul a trecut si pasiunea noastra nu s-a pierdut, ci s-a concretizat intr-o latura care  ne caracterizeaza si ne face fericite in fiecare zi. Si pentru ca amandoua credem in talentul vostru, va incurajam sa participati la noua editie a concursului national de schite de design vestimentar organizat de Perwoll. Este sansa voastra sa va afirmati!

Henkel Romania, prin marca Perwoll, anunta o noua editie a concursului national de schite de design vestimentar pentru tinerii cu varste cuprinse intre 18 si 35 de ani, „Like New Designers by Perwoll”.

Si in acest an, competitia se adreseaza atat persoanelor cu studii de profil, cat si tinerilor amatori. Toti cei interesati sunt invitati sa inscrie electronic 10-15 schite cu o colectie proprie prêt-à-porter, pe tema „tendinte alb-negru”, pana pe 17 noiembrie 2013, la adresa de e-mail concurs@atelierperwoll.ro.

Datorita succesului editiei anterioare, concursul va avea in acest an doi castigatori: unul ales de juriu si unul ales de public, prin vot online.

Castigatorul desemnat de juriu va primi 1.500 de euro pentru crearea unei colectii de 5-7 tinute din schitele sale si va beneficia de expunere gratuita a creatiilor spre vanzare in perioada februarie – iulie 2013, in showroom-ul si platforma online Molecule F si  in magazinul Band of Creators, Bucuresti. De asemenea, pe parcursul procesului de creare a tinutelor, castigatorul marelui premiu va fi sustinut si consiliat de membrii juriului.

Tanarul designer a carui colectie primeste cele mai multe voturi online din partea publicului va fi desemnat castigator al Premiului de Popularitate si va beneficia de o intalnire de lucru (workshop privat gratuit) cu Adelina Ivan (fashion designer), pentru consiliere in dezvoltarea unei cariere in domeniul designului vestimentar.

Numai in perioada 18 noiembrie – 1 decembrie 2013, toate schitele inscrise in concurs vor putea fi votate online, pe www.atelierperwoll.ro, de catre orice vizitator al site-ului.

Daca ai talent, da frau imaginatiei si incrie-te in concursul Perwoll!

Good Luck,

D&A

Comments

Published by Absolutely Fabulous

Add a comment

Recommended Posts

Start typing and press Enter to search