Tommy Hilfiger SS2015

FASHION, NEWS
Share this on
Toamna aceasta Tommy Hilfiger prezinta conceptul „First -Timers” – un nou program menit sa imbine eclectic influente digitale din diverse segmente ale industriei modei si arii de expertiza ce depasesc granitele acesteia, pentru a impartasi experienta show-ului de runway intr-o noua lumina. Tommy Hilfiger va prezenta Spring 2015 Women Collection la Armureria Park Avenue, in cadrul New York Fashion Week, luni, 8 septembrie, incepand cu orele 11:00 (04:00 ora locala) aceasta fiind prima prezentare din cadrul evenimentului, in Armurerie.

Dupa lansarea cu caracter dramatic a colectiei Fall 2014, inspirata din spectaculoasa natura americana, acolo unde designerul s-a bucurat de versatilitatea Armureriei pentru realizarea decorului, acesta prezinta pentru prima oara o colectie de toamna in acelasi spatiu. Tommy Hilfiger a prezentat in trecut colectiile de toamna 2012 si 2013 in incaperea istorica a Armureriei, Drill Hall.

„Sunt emotionat sa revin la Armureria Park Avenue”, a declarat Tommy Hilfiger. „Armureria este un spatiu incredibil ce permite publicului o experienta dramatica, ba chiar imersiva, genul de experienta care a devenit semnatura marcii in cadrul New York Fashion Week.

De la fondarea brandului am fost inspirat de o vasta paleta de influente din afara modei – muzica, arhitectura si entertainment, iar in acest sezon sunt fericit sa imbratisez o alta abordare legata de experienta publicului consumator de fashion show-uri. Voi prezenta publicului lumea modei dintr-o alta perspectiva, odata cu lansarea programului digital First Timers.”

Comments

Published by Absolutely Fabulous

Add a comment

Recommended Posts

Start typing and press Enter to search