PERFECT SMILE? Yes, Please!

BEAUTY, NEWS
Share this on
  • 6
    Shares

Fabulous-Muses-Dentestet-Zambet-Perfect-Albire-Dinti-Fatete-Dentare3Am ajuns la DENT ESTET pentru o consultatie si nu ne-am mai lasat duse si asta spune multe, credeti-ne! Pentru ca astfel de lucruri se intampla rar, mai ales cand una dintre noi are o mare fobie de doctori. Am ajuns timorate si am plecat relaxate si nerabdatoare! Se citeste pe fetele noastre oricum, nu-i asa?

Fabulous-Muses-Dentestet-Zambet-Perfect-Albire-Dinti-Fatete-Dentare1 Fabulous-Muses-Dentestet-Zambet-Perfect-Albire-Dinti-Fatete-Dentare5 Fabulous-Muses-Dentestet-Zambet-Perfect-Albire-Dinti-Fatete-Dentare4 Fabulous-Muses-Dentestet-Zambet-Perfect-Albire-Dinti-Fatete-Dentare12 Fabulous-Muses-Dentestet-Zambet-Perfect-Albire-Dinti-Fatete-Dentare10 Fabulous-Muses-Dentestet-Zambet-Perfect-Albire-Dinti-Fatete-Dentare9 Fabulous-Muses-Dentestet-Zambet-Perfect-Albire-Dinti-Fatete-Dentare6 Fabulous-Muses-Dentestet-Zambet-Perfect-Albire-Dinti-Fatete-Dentare13 Fabulous-Muses-Dentestet-Zambet-Perfect-Albire-Dinti-Fatete-Dentare8

Cee ce stim toti deja este ca medicina dentara a evoluat extrem de mult si exista atatea procedee noi incat ai nevoie de ore bune sa te pui la curent. Daca pe vremuri aveam un stomatolog si el iti facea si detartraj si albire si extractii si extirpari si plombe, acum lucrurile stau putin diferit. Pentru ca asa cum sunt medici cardiologi, alergologi, ginecologi cam asa este si cu medicii stomatologi. Ca sa fie buni trebuie sa fie specializati pe un anumit segment. Adica daca vrei un zambet de nota 200 te duci la un medic stomatolog care este specializat pe estetica dentara. 

Noi l-am gasit la DENT ESTET (dupa multe cautari ) si dupa mai multe proceduri ne-am dat seama ca perfectiunea e posibila cu ajutorul unei tehnologii digitale de reconstructie a zambetului. Digital Smile Design sau DSD – cum ii spun cei din bransa – este cel mai nou si revolutionar instrument ce simuleaza pas cu pas, zambetul dorit, chiar inainte de prima sedinta de tratament.

Digital Smile Design se realizeaza in doar 3 pasi:

1. Trebuie sa ai o discutie ampla cu specialistul pentru ca el sa inteleaga ce iti doresti si pentru ca tu sa intelegi cam ce va presupune tot acest proces. ( poate vei avea nevoie de aparat dentar sau poate nu ai nevoie de fatete, ci doar de albire dentara profesionala). Noi i-am spus doctorului Cristian Csapo, medic specialist in estetica dentara, temerile si dorintele ascunse (in ceea ce priveste zambetul  nostru).

2. Runda doi e ceva mai practica. Specialistul iti va face o serie de fotografii  prim-plan cu zambetul tau, dupa care le va descarca in programul Digital Smile Design si dupa analiza dintilor in functie de dimensiune, volum, aliniere si muscatura, in raport cu simetria fetei si alte aspecte estetice ideale, va incepe creionarea viitorului zambet perfect.

Din pacate sunt detalii fine pe care nici noi nu le observam, dar specialistul e extrem de atent si astfel iti va recomanda cea mai buna solutie pentru “problema” ta.

3. Pasul trei e cel mult asteptat. O simulare a viitorului tau posibil zambet.

Avand la dispozitie animatii si imagini de inalta calitate, DSD ajuta medicul sa iti creioneze un zambet perfect pentru fizionomia ta, iar tu iti poti alege varianta optima de tratament.

 Pentru noi a fost o experienta fantastica sa incercam DSD-ul si sa aflam detalii despre estetica dentaraE important sa stii inainte de a lua o decizie, cum vei arata pentru a nu avea surprize neplacute, corect? Pentru noi a fost extrem de importanta aceasta simulare.

Si pentru ca ti-am povestit aventura noastra si vrem sa incepi si tu una, iti oferim si tie un voucher de 200 de lei la clinica DENT ESTET pentru a testa procedura DSD si a-ti face propria simulare.

Salveaza imaginea cu voucherul de 200 lei si programeaza-te la o consultatie la clinica DENT ESTET din Aviatorilor 15.

Voucher DSD

Foto: Tibi Vintur
Make-up: Roxana Minea
Outfits: Moja by Absolutely Fabulous

 

Comments

Published by Diana Enciu

Add a comment

Recommended Posts

follow us on instagram

@fabmusediana

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

@fabmusealina

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Start typing and press Enter to search