o luna #doarcucardul la final

FASHION, NEWS
Share this on
  • 103
    Shares

7mastercard-doar cu cardul-fabulous muses-diana enciu-alina tanasa-fabuloaseleS-a terminat luna noastra de platit doar cu cardul si concluzia este una optimista! Continuam cu cardul! Septembrie este o luna foarte aglomerata pentru noi. E luna in care au loc cele mai importante evenimente din Fashion, luna in care ne cumparam piese noi pentru sezonul rece, in care calatorim cel mai mult si in care cu siguranta cheltuim cel mai mult. Cardul e clar cel mai bun prieten al nostru in aceste momente pentru ca doar asa putem avea un mai mare control asupra listelor de cheltuieli. 5mastercard-doar cu cardul-fabulous muses-diana enciu-alina tanasa-fabuloasele 3mastercard-doar cu cardul-fabulous muses-diana enciu-alina tanasa-fabuloasele 2mastercard-doar cu cardul-fabulous muses-diana enciu-alina tanasa-fabuloasele 6mastercard-doar cu cardul-fabulous muses-diana enciu-alina tanasa-fabuloasele 1mastercard-doar cu cardul-fabulous muses-diana enciu-alina tanasa-fabuloasele 13mastercard-doar cu cardul-fabulous muses-diana enciu-alina tanasa-fabuloasele 9mastercard-doar cu cardul-fabulous muses-diana enciu-alina tanasa-fabuloasele 15mastercard-doar cu cardul-fabulous muses-diana enciu-alina tanasa-fabuloasele14mastercard-doar cu cardul-fabulous muses-diana enciu-alina tanasa-fabuloasele
Ne-a fost mult mai simplu sa avem cardul peste tot cu noi, indiferent de dimensiunile clutch-urilor cu care ne-am accesorizat tinutele si sa ne facem cumparaturile intr-un mod simplu si firesc: cu cardul. Si asa cum vedeti, nu doar in tara, dar si cand suntem plecate.

La Milano am folosit doar card (si nu doar pentru ca am promis, ci pentru ca oricum facem asta de fiecare data – e mult mai la indemana). Daca plecam cu lei din tara si schimbam in euro la destinatie sigur pierdem bani intre tranzactii. Plus ca nu ne place sa calatorim cu cash la noi.

E mult mai stresant si in toata nebunia si aglomeratia poti pierde foarte usor bani. In afara tarii  taxiurile se platesc cu cardul (am folosit atat taxi cat si Uber), la restaurante poti imparti nota intre mai multe carduri sau chiar card si cash in functie de cum vrea fiecare sa plateasca, iar la shopping e cel mai simplu sa platesti cu cardul. Am patit de mai multe ori sa ni se refuze bancnote de 100 de euro pentu ca asa era politica magazinului si acum ceva timp am avut o problema cu o bancnota de 500 de euro pe care nimeni nu voia sa o primeasca, dar problema se rezolva rapid, fara mari batai de cap atunci cand ai banii pe card. In pus MasterCard este acceptat de comercianti din 36 milioane de locatii in intreaga lume.  Deci e aproape imposibil sa ai probleme daca ai cardul potrivit la tine.

Atunci cand plecam din tara clar cardul e prietenul nostru cel mai bun. Este cel mai simplu de carat in mini gentile noastre si mult mai elegant si util! Si daca in Milano am putut plati 100% doar cu cardul, in Romania am putut plati in peste 90% din locuri pe perioada lunii #doarcucardul.

In felul acesta am stiut in fiecare moment ca avem cheltuielile tinute sub control. Pentru noi e mult mai relaxant sa stim ca exista un extras unde putem verifica pe ce am cheltuit si sa ne dam seama unde am facut excese.

Cea mai tare experienta din timpul lunii in care am platit doar cu cardul ni s-a intamplat cand am luat un taxi din aeroport, odata ajunse in Bucuresti, ne pregateam de prima experienta cu cash din luna doar cu cardul. Pregatisem banii, odata ajunse acasa, dar inainte sa dam banii soferului, l-am intrebat daca putem sa platim cu cardul si ne-a intins un POS cu care era dotat taxiul lui. A fost cea mai mare surpriza ca am reusit sa platim cu cardul intr-un taxi care nu era UBER. Deci am avut in luna septembrie si momente neasteptate si placute.

La voi cum a fost #olunadoarcucardul?

D&A
Foto: Andreea Bogdan

solartravel_fabulousmuses_luxurytravel_luxurylifestyle***Follow our adventure in Milan for the next days. Solar Travel is responsible for our fab flight and amazing apartment! Soon more informations…

Comments

Published by Diana Enciu
COMMENTS

Add a comment

Recommended Posts

follow us on instagram

@fabmusediana

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

@fabmusealina

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Start typing and press Enter to search