Let’s talk about shopping

LIFESTYLE
Share this on
  • 30
    Shares

fabulous muses-mega-image-diana-enciu-alina-tanasaLa fiecare inceput de an rememoram ce realizari am avut in anul precedent si ne dam seama cat de norocoase suntem si cum fiecare an este mai bun decat precedentul. Nu ne plac rezolutiile mari pentru ca ne place ca viata sa ne surprinda si sa ne rasplateasca pentru ceea ce suntem. Rezolutiile de la un an la altul sunt de natura umana, spirituala, cu mici accente pe dieta si stil de viata. La ce ne referim? Rezolutiile noastre pentru 2016 suna cam asa. Simplu si la obiect, raportate la fix ce conteaza cel mai mult in viata noastra, a tuturor. Daca le bifam pe toate de mai jos, clar putem sa ne ocupam si de viata noastra personala, de jobul nostru, de vise mari.
4fabulous_muses_mega_image_shopping_editorial_best_fashion_blog 6fabulous_muses_mega_image_shopping_editorial_best_fashion_blog 1fabulous_muses_mega_image_shopping_editorial_best_fashion_blog 7fabulous_muses_mega_image_shopping_editorial_best_fashion_blog 2fabulous_muses_mega_image_shopping_editorial_best_fashion_blog3fabulous_muses_mega_image_shopping_editorial_best_fashion_blog 8fabulous_muses_mega_image_shopping_editorial_best_fashion_blog 0fabulous_muses_mega_image_shopping_editorial_best_fashion_blog

In 2016 va trebui:

– Sa mancam mai sanatos – lucram la un program riguros sa stiti, ca prea sarim peste mese cand suntem plecate sau avem vreun shoot

– Sa facem mai mult sport. V-am mai povestit ca nu suntem tocmai cele mai mari fane, insa e un MUST si din 2016 o sa ne motivam una pe cealalta mult mai tare.

– Sa avem grija mai mult de psihicul nostru si sa fim mai vesele, mai optimiste, si sa blocam orice informatie negativa care ne-ar putea strica echilibrul

– Sa ajutam. Mai mult decat am facut-o. Te implineste mai mult ca orice.

– Sa calatorim in cat mai multe locuri. Noi doua. Toti patru.

– Sa mergem la spa ca sa potentam zen-ul:)

– Sa ne facem mereu timp de prieteni si de o cina gatita la noi acasa, cum stim noi mai bine. Nimic nu se compara cu intimitatea de acasa si cu o cina in familie.

– Sa comunicam mai mult, sa nu uitam sa ne sunam prietenele si sa vorbim mai mult cu ele despre noi, despre ele, despre orice. Ca pe vremuri.

Exact ce le place femeilor din toata lumea! Sa stea de vorba, sa faca shopping si sa fie slabe si frumoase,nu? :)) Nu stim daca la asta s-au gandit cei de la Mega Image cand au lansat platforma www.stamdevorba.ro, dar cu siguranta este pe placul nostru.

Putem face shopping prin ea, discuta intre noi si mai mult putem vorbi cu specialisti despre nutritie. Stim, timpul tau nu e foarte ofertant, insa aceasta este o platforma care ne poate ajuta sa fim mai frumoase si sa ne simplificam/organizam viata si chiar sa ne raspundem intrebarilor legate de alimentatie si o viata sanatoasa. Poti sa o faci seara cand ajungi acasa de la munca, in timp ce bei un pahar de vin rosu. ( cei de la Mega Image au o sectiune de vinuri chiar de luat in seama)

Ce am mai vrea noi sa stiti este ca www.stamdevorba.ro este o platforma care te rasplateste in puncte. In momentul in care ai interactiune pe platforma, primesti si puncte. Iar in luna Call-to-action ( adica in februarie ) cei mai activi 3 utilizatori ai platformei vor fi recompensati cu cate un voucher de 100 lei. Asa ca iti propunem sa ne dam intalnire acolo si sa stam de vorba, ce zici?

Foto: Tibi Vintur
Outfits: Rhea Costa Dresses, Alina: Gordana Dimitrijevic Shoes (similar here), Piers Atkinson Hat, Chanel Earrings | Diana: Zara Shoes, Love Hat, Chanel Earrings
Make-up: Roxana Minea

Comments

Published by Diana Enciu
COMMENTS

Add a comment

Recommended Posts

follow us on instagram

@fabmusediana

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

@fabmusealina

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Start typing and press Enter to search