Why Do We Need Men?

LIFESTYLE
Share this on
  • 8
    Shares

1FABULOASELE-BLOGU-LU-OTRAVA-FEMEI-VERSUS-BARBATI-NAPOLITANA-JOE-BLOG-MODACine n-are iubit, sot sau macar amant speram ca are un “cel mai bun prieten” barbat! Daca vrei sa intelegi despre ce vorbim trebuie sa citesti primul material JOE.  De ce speram asta? Pentru ca atunci cand ni se strica masina, chiuveta, aerul conditionat, nu merge WIFI-ul sau ni s-a spart ecranul de la iphone,  devenim isterice, suntem panicate si nu gasim rezolvare, pana apare el: Salvatorul. Salvatorul, barbatul din viata noastra (amicul, vecinul, iubitul, fostul iubit, fratele etc) are mai multe skill-uri, fie le rezolva el pe toate cu manutele lui doua, fie are numarul cui trebuie in agenda telefonului. Intr-un fel sau altul, el, Salvatorul le da de cap la toate. Si cand el este langa noi, suntem relaxate si stim ca totul se va rezolva.

4FABULOASELE-BLOGU-LU-OTRAVA-FEMEI-VERSUS-BARBATI-NAPOLITANA-JOE-BLOG-MODA 3FABULOASELE-BLOGU-LU-OTRAVA-FEMEI-VERSUS-BARBATI-NAPOLITANA-JOE-BLOG-MODA 6FABULOASELE-BLOGU-LU-OTRAVA-FEMEI-VERSUS-BARBATI-NAPOLITANA-JOE-BLOG-MODA 7FABULOASELE-BLOGU-LU-OTRAVA-FEMEI-VERSUS-BARBATI-NAPOLITANA-JOE-BLOG-MODA 8FABULOASELE-BLOGU-LU-OTRAVA-FEMEI-VERSUS-BARBATI-NAPOLITANA-JOE-BLOG-MODA 2FABULOASELE-BLOGU-LU-OTRAVA-FEMEI-VERSUS-BARBATI-NAPOLITANA-JOE-BLOG-MODA

Uneori trebuie sa recunoastem…ne place sa jucam rolul femeii nestiutoare, sa dam din gene si sa cerem ajutor, pentru ca ce ii face sa se simta puternici si prezenti in viata noastra daca nu astfel de situatii. Plus ca daca nu ii invatam noi sa fie responsabili, atunci cine?:)) Cum ii inveti asa ii ai, ne ziceau mamele noastre! Si asta nu este doar o vorba din popor!  Este testata si retestatata de generatii intregi. Important e sa ii rasplatesti la final, iar un JOE BIG este cel mai de efect, credeti-ne!

Si uite asa fiecare are rolul lui bine stabilit. Si nu-i asa ca-i mult mai bine?! Misoginii si feministele nu sunt printre preferatii nostri pentru ca atat unii cat si altii sunt oameni nesiguri, care undeva de-a lungul drumului au fost raniti si nu au stiut sa treaca peste. Noi recomandam un Joe…Mic dragut cu cocos sau lapte, ca le aranjeaza pe toate si te aduce pe drumul cel bun.

Si cat el repara, e cu masina ta in service sau la spalatorie, ii face itp-ul sau ii schimba jantele…Tu du te la un masaj relaxant ca atunci cand vine obosit acasa sa te poti ocupa de el cum trebuie! Ca doar merita!

PS. Nu uita sa ii aduci un JOE Big. CA MERITA!
Si daca vrei sa citesti mai multe, Blogu lu Otrava vine cu completari. Doar conteaza si parerea unui barbat, nu?

Foto: Tibi Vintur
Make-up: Roxana Minea
Location: Stadio
Wearing: Alina: H&M  Studio Sweater, Manokhi Leather Skirt, H&M X Balmain Long Boots,
Salar Milano Bag, Chanel Sunglasses
Diana: Burberry Jacket, H&M Sweater, Sam Edelman Shoes,
Salar Milano Bag, Other Stories Pants

Comments

Published by Diana Enciu
COMMENTS
  • Jeanet

    Wow! Such an amazing outfits, everything is super nice! How tall are you ?

Add a comment

Recommended Posts

Start typing and press Enter to search