HEARTBEATS

FASHION, NEWS
Share this on
  • 22
    Shares

My_Heartbeats_Orange_Fabulous_Muses_Diana_Enciu_Alina_TanasaYour Heartbeats for the ones you love. Te-ai gandit vreodata care este cea mai frumoasa declaratie de dragoste pe care ai facut-o pana acum celor dragi? De multe ori ne-am gandit cat de frumos ar fi daca am putea inregistra bataile inimilor noastre si sa ne facem jumatatea, mama, tatal sau cea mai buna prietena fericiti. Cum altfel sa le transmitem dragostea mai original de atat si cum altfel sa-i mai surprindem?! Noi deja le-am incercat pe toate si sincere sa fim, eram in mare pana de idei, mai ales dupa luna iubirii care a consumat toate variantele posibile si imposibile. Ne place sa le amintim cat mai des cat de mult inseamna sa ii avem aproape de noi, cat de minunata ne fac viata in fiecare zi si cat de importanti sunt in fiecare secunda. In urma cu doar cateva zile am descoperit prin intermediul revistei Elle o noua aplicatie – My Heartbeats, cu care am facut minuni. In doar cateva secunde am inregistrat bataile inimilor noastre si le-am trimis celor dragi noua acest mesaj. Ei bine, da, it’s for real si poti fii sigura ca ii vei face fericiti pe toti cei carora le vei trimite aceasta declaratie. Noua ne-a reusit!6my_heartbeats_orange_romania_fabulous_muses_diana_enciu_alina_tanasa 1my_heartbeats_orange_romania_fabulous_muses_diana_enciu_alina_tanasa 2my_heartbeats_orange_romania_fabulous_muses_diana_enciu_alina_tanasa 8my_heartbeats_orange_romania_fabulous_muses_diana_enciu_alina_tanasa 10my_heartbeats_orange_romania_fabulous_muses_diana_enciu_alina_tanasa 0my_heartbeats_orange_romania_fabulous_muses_diana_enciu_alina_tanasa9my_heartbeats_orange_romania_fabulous_muses_diana_enciu_alina_tanasa 5my_heartbeats_orange_romania_fabulous_muses_diana_enciu_alina_tanasa 3my_heartbeats_orange_romania_fabulous_muses_diana_enciu_alina_tanasaPe langa faptul ca este una dintre cele mai creative si surprinzatoare modalitati prin care iti poti transmite dragostea, trebuie sa afli si ca My Heartbeats iti aduce si extra cadouri. Bataile inimii tale inregistrate in aplicatie se vor transforma in de 10 ori mai multi MB de net pentru tine si persoana iubita iar prima utilizare a aplicatiei iti aduce tie si persoanei careia vrei sa ii dedici dragostea ta un voucher de reducere in valoare de 10 euro in magazinele Orange. Vezi? Ti-am zis ca suna din ce in ce mai bine!

Ca sa iti fie cat mai simplu sa intelegi mecanismul, ne-am gandit sa iti mentionam cativa pasi esentiali:

1. My Heartbeats este valabila doar pentru clientii Orange.
2. Descarca aplicatia de pe iTunes sau Google Play
3. Logheaza-te cu numele si numarul tau de telefon
4. Pentru a inregistra sunetul inimii tale trebuie sa apesi butonul REC si sa pozitionezi degetul pe camera principala (aflata pe spatele telefonului), acoperind usor flash-ul
5. Tine nemiscat degetul si nu presa foarte tare pe camera ( asa cum am facut noi prima data:)) )
6. Odata inregistrat sunetul il poti trimite prin SMS persoanei dragi, daca este la randul sau client Orange sau prin mail, daca se afla intr-o alta retea.
7. Speram ca deja esti cu mana pe telefon si o descarci :))
8. Cu siguranta deja ai fost sunata de cel caruia i-ai trimis mesajul si ai zambetul pe buze, asa-i?
9. Continua sa-i faci pe toti ce-i dragi fericiti!
10. Nu-i asa ca deja te simti minunat?

Foto: Tibi Vintur
Location: The Brewery
Make-up: Roxana Minea
Calligraphy: Andreea Bogdan

Outfits: Cloche Dress&Duit/ Per Te Rings/ LOVE earrings H&M
Baloane: BluParty.ro

Comments

Published by Diana Enciu
COMMENTS

Add a comment

Recommended Posts

follow us on instagram

@fabmusediana

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

@fabmusealina

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Start typing and press Enter to search