7 EVENIMENTE PE CARE N-AR TREBUI SA LE RATEZI

LIFESTYLE
Share this on

Cum vremea de afara se incalzeste si totul prinde viata din nou, nu  mai ai nicio scuza sa stai in casa si sa te cuibaresti sub  patura. Se anunta o primavara plina de arta si muzica la care  trebuie sa fii  spectator. Noi ti-am pregatit o lista de evenimente care vor avea loc in perioada urmatoare si crede-ne, ai de unde sa alegi!

THE TEMPER TRAP – 21 februarie, FRATELLI
Primul concert al australienilor de la The Temper Trap va avea loc in Bucuresti la Fratelli Studios, incepand cu ora 19:00. O trupa cu peste un milion de albume vandute, ce a cantat in deschiderea turneelor celebrilor de la Coldplay si Rolling Stones. Sunt in plin turneu de promovare a albumului ”Thick as Thieves” si acum ai ocazia sa ii asculti live! Noi avem si un concurs pentru tine la care poti castiga un bilet dublu! Tot ce trebuie sa faci este sa comentezi si sa ne pui un link cu o tinuta de pe www.fabulousmuses.net care  crezi tu ca s-ar potrivi pentru acest concert. Bafta!

 

POSTMODERN JUKEBOX – 29 martie, SALA PALATULUI
Postmodern Jukebox revine in Romania! Dupa succesul concertului  de anul trecut din septembrie 2016 cand au ridicat mii de fani in picioare, trupa revine din nou cu un spectacol presarat cu hituri pop contemporane reinterpretate intr-un stil vintage. O trupa ce a reusit sa duca succesul din  online, atunci cand   cover-urile lor pentru ”We Can`t Stop”, ”Creep” sau ”Royals” au atins milioane de vizualizari pe Youtube, in lumea reala cu turnee peste tot in jurul lumii. Trebuie sa vii sa-i asculti pe 29 martie la Sala Palatului!

PINK MARTINI – 20 si 21 aprilie, SALA PALATULUI
Pink Martini lanseaza noul album, ”Je Dis Oui”, la finalul anului trecut in noiembrie, iar acum vin in Romania pentru a-l promova si a-ti face 2 dintre serile din aprilie mai frumoase si mai relaxante. Vei asculta melodii cunoscute ca ”Joli Garcon” una dintre cele 3 piese scrise de Martini pentru coloana sonora a filmului ”Souvenir”, pe langa aceste piese interpretate de China Forbes si Storm Large, apar si doua nume noi, Ari Shapiro si Rufus Wainwright, ce au o interpretare minunata a clasicei ”Blue Moon”. Get your tickets!

 

GIANNA NANNINI –  27 aprilie, SALA PALATULUI
Continuam lista cu trupele care revin in Bucuresti dupa un concert anterior de succes, Gianna Naninni se intoarce la Bucuresti in aceasta primavara dupa 8 ani! Concert ce face parte din HISTORY Tour, un spectacol Best-Of ce include cele mai populare piese ale sale din toate cele 26 de albume lansate pe parcursul carierei. Noi te incurajam sa iti cumperi biletele din timp, pentru ca ultimul spectacol  de la Bucuresti in 2008, a fost sold out.CIRQUE DU SOLEIL ”VAREKAI” –  3-7 mai, ROMEXPO
Vino sa vezi  o lume unde totul este posibil, o lume ce poarta numele de Varekai. Cirque du Soleil vine din nou pe scena din Romania, cu un spectacol extraordinar,  asa cum te-au si obisnuit. ”Oriunde”, aceasta este traducerea in limba romana a  lui ”varekai”, este un omagiu adus sufletului nomad, spiritului, pasiunii si artei traditionale a circului. Un show ce merita isi merita spectatorii pe deplin.

DEEP PURPLE – 13 mai, ROMEXPO
Pe 13 mai Deep Purple readuce rockul in prim-plan in Romania. O trupa ce are onoarea sa fie  introdusa in Rock & Roll Hall of Fame, vine la Romexpo sa-si promoveze noul album ”inFinite”. Cu numeroase piese catalogate drept clasice in repertoriu, cu noi interpretari ale pieselor mai vechi, trupa este una dintre cele mai valoroase productii ale muzicii rock. Daca esti un impatimit al stilului rock, vino sa-i asculti si sa le fredonezi versurile melodiilor ”Smoke On The Water”, ”From the Setting Sun in Wacken” si multe altele!

PATRICIA KAAS – 26 iunie, TIMISOARA
Concertul va avea loc in Parcul Rozelor din Timisoara pe 26 iunie, iar in data de 24 iunie, Patricia Kaas vine la Bucuresti, la Sala Palatului.  Dupa o pauza de 2 ani, revine cu albumul ce ii poarta numele ”Patricia Kaas”, ce sustine o noua abordare muzicala si primele ei 13 titluri originale. Regina cabaretului si a pieselor cafe-concert, indrazneste sa porneasca pe un nou drum al carieri sale, la varsta de 50 de ani. Noua ne place  si  iubim curajul ei, asa ca te indemnam si pe tine sa fii martorul unui concert plin de suflet, emotie, pasiune si talent.

Comments

Published by Diana Enciu

Add a comment

Recent Posts

follow us on instagram

@fabmusediana

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

@fabmusealina

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Start typing and press Enter to search