HAPPY WOMEN’S DAY

LIFESTYLE
Share this on

Nu suntem prietene de cand eram copii, nu am fost colege de banca si nici nu chiuleam impreuna in adolescenta, dar suntem best friends, cu bune si cu rele, cu certuri, suparari si impacari, plansete, imbratisari, emotii si fericiri marunte cum doar prietenele inteleg. Exista atatea feluri de prietenii. Si toate unice. Noi am crescut impreuna in ultimii zece ani, ne-am deschis usi ca sa inaintam una alaturi de cealalta, am trait experiente frumoase si mai putin frumoase si ne-am dat seama, de multe ori cu lacrimi in ochi, ca in viata totul se cerne si ca oamenii frumosi si prietenii adevarati sunt doar cei care raman langa tine orice ar fi. Restul se pierd, se sterg in intregime si din amintiri si din noi.

Si pentru ca noi credem ca in lumea aceasta inca mai exista sentimente sincere si prietenii adevarate, ne-am gandit sa va facem acest cadou de 8 martie. Ce ne face mai frumoase pe noi femeile? Iubirea! Noi, femeile, avem darul de a trai cele mai intense emotii. Trebuie doar sa privesti femeia si sa iti folosesti intuitia. Femeile sunt sentiment, traire, pasiune, daruire, devotament. Si cand aduci impreuna doua prietene bune ceea ce le leaga le face si mai frumoase si mai femei. Noi credem in frumusete la orice varsta si credem ca noi femeile ar trebui sa ne iubim mai mult, ar trebui sa fim mai putin aspre cu noi, ar trebui sa ne apreciem imprefectiune si sa intelegem ca ele ne fac perfect si unice. Sa te bucuri de ceea ce esti este cel mai mare cadou pe care ti-l poti face. Si daca nu crezi, doar intreab-o pe cea mai buna prietena a ta.

Azi, 8 martie, am ales sa va daruim frumusetea si iubirea acestor 10 cupluri de prietene.
La Multi Ani, femei!! Bucurati-va de fiecare moment si nu uitati sa va iubiti, indiferent de varsta pe care o aveti. Pentru ca sunteti frumoase!Carina Ileana Mihai, 4 ani si Erika Schmidt, 4 ani “Prietenia e sa ne imprietenim si sa ne jucam cu toata gascaSophia Ion, 7 ani si jumatate si Ana Schmidt, 7 ani si jumatate “Prietenia este magica. O prietena buna este o persoana pe care o placi si care se poarta frumos.Ilinca Gliga, 13 ani si Ilinca Pitis, 14 ani “Un prieten adevarat este cea mai mare binecuvantare pe care o poti avea.”Andra Pitis, 17 ani si Andreea Cristian, 17 ani “Nimic nu este plictisitor atunci cand esti cu cea mai buna prietena, niciun minut nu este irosit, iar ea, cea mai buna prietena iti este alaturi in cele mai grele situatii“.Maria Vigheciu, 22 ani si Laura Giurcanu,  20 ani “Cred ca prietenele noastre ar putea fi sufletele noastre pereche. Prietenele sunt surori, camarazi, confidenti, parteneri la fapte rele, haha. Prietenia e o forma de iubire extrem de sincera, iar daca e adevarata e neconditionata. Nu stiu ce ne-am face fara ea! ❤”Luiza Ichim, 26 ani si Roxana Oros, 26 ani “Prietenia este iubirea neconditionata. Atunci cand esti natural 100% si nu exista judecati. Prietenia inseamna loialitate absoluta. Fara toate astea, ea nu exista.”Diana Enciu, 32 ani si Alina Tanasa, 32 ani “Prietenia e acel ceva fara de care nu am putea trai. N-am avem cu cine sa impartim bucurii, fericiri, impliniri. Prietenia e acel ceva care ne umanizeaza, ne completeaza si ne ajuta sa depasim greutatile.’’Ileana Badiu, 40+  si Ana Bitu, 40+ “Prietenia este cea mai de pret valoare. Familia iti este data, prietenii insa ti-i alegi si ii cultivi pentru toate valorile pe carele ai in comun cu ei . N-am vazut oameni adevarati fara prieteni, insa am vazut oameni fara valoare care nu se bucura de sprijinul prietenilor in viata. Prietenia este mai presus de orice forma de relatie pentru ca nu implica nicio conditionare, nu esti prieten cu cineva pentru ca “trebuie” sau pentru ca”asa-i frumos” sau pentru ca “sangele apa nu se face”, ci pentru ca asa simti si pentru ca prietenii iti sunt alaturi la bine si la greu.Popescu Liliana, 50 ani si Gheorghe Maria, 50 ani ”Esenta prieteniei noastre este ingaduinta cu care acceptam celeilalte greselile. Un prieten este langa tine mereu si stie sa te ” dojeneasca” astfel incat sa o iei ca pe o “povaţa”. Cam asta este cheia prieteniei noastre ce o face speciala.”Ioana Casetti,  70+ ani si Angela Ilie, 40+ ani ”Prietenia, cand exista, este fabuloasa. Pentru noi inseamna sinceritate, onestitate, incredere, sprijin neconditionat.”

FOTO: Balinth

Comments

Published by Alina Tanasa
COMMENTS
  • Ewa Macherowska

    Love this post and photos! So beautiful!

Add a comment

Recent Posts

follow us on instagram

@fabmusediana

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

@fabmusealina

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Start typing and press Enter to search