Jakub Polanka for BIBLOO

FASHION
Share this on

Unul din cei mai cunoscuti designeri cehi, Jakub Polanka poate fi descris in cateva propozitii: Absolvent al UMPRUM Praga si al Institutului de Moda de la Paris, fost membru al echipei Philippe Starck Designs, finalist al Mango Fashion Awards si designer-ul anului la Czech Grand Design, laureat al premiului Hubert de Givenchy, desemnat Cel Mai Bun Designer la Elle Style Awards si, conform Vogue Italia, unul dintre talentele promitatoare ale tinerei generatii. Traieste si lucreaza in Paris si Praga.

Magazinul online BIBLOO este incantat sa anunte lansarea colectiei in editie limitata Jakub Polanka pentru BIBLOO care este disponibila acum pe www.bibloo.ro.
Colectia contine piese simple si interesante, piese care adauga incredere in sine femeilor care le poarta. In ceea ce priveste designul, s-a tinut cont de cateva aspecte de baza: sa fie simple, elegante si feminine, dar in acelasi timp functionale.
Designerul a vrut sa creeze haine ce pot fi purtate toata ziua, fara a pierde eleganta sau comfortul, haine ce pot fi purtate dimineata in parc cu tenisi simpli, piese ce pot fi purtate de-a lungul zilei cu o pereche de ghete si care pot fi transformate in tinute de seara cu o pereche de pantofi cu toc.
Piese individuale au fost create folosind o tehnica unica ce implica linii simple, clare, tehnica ce a dus la obtinerea unui stil fara efort. Fiecare femeie isi poate crea silueta care sa o avantajeze si care sa-i sublinieze feminitatea.
Intreaga colectie este radical functionala si in acelasi timp feminina si provocatoare.
“BIBLOO este prezent pe piata din Romania de mai bine de un an si a ramas fidel abordarii unice pe care o are asupra modei, oferind clientilor din Romania o platforma unde emotiile, experientele, calitatea si creativitatea se intrepatrund, pe www.bibloo.ro . Ca parte a promisiunii catre publicul din Romania, am inceput aceasta colaborare cu Jakub Polanka, designerul ceh ale carui viziuni indraznete si originale coincid cu ale noastre.
Inca de la inceputurile BIBLOO, viziunea noastra a fost conectarea cu personalitati locale din anumite zone de design si creativitate, pentru a putea da nastere unor colectii unice, in editii limitate. Va invit sa intrati pe www.bibloo.ro si sa descoperiti noua colectie!”, spune Petr Liesner, CEO BIBLOO.
“Suntem foarte fericiti ca am inceput aceasta colaborare si credem ca voi si clientii BIBLOO veti fi la fel de entuziasmati ca si noi de noua colectie Jakub Polanka x BIBLOO, care se gaseste deja pe www.bibloo.ro “, spune Francesca Fabricio, Project Manager al proiectului in co-branding BIBLOO x Jakub Polanka.

“In acest moment, BIBLOO este singurul magazin online de fashion care ofera clientilor sai sansa de a achizitiona piese couture in editie limitata, puse la dispozitie datorita conectarii designerilor europeni cu iubitorii fashion din Romania”, adauga Radu Macaiala, International Expansion Manager la BIBLOO.

Orice client care se inregistreaza pe www.bibloo.ro poate deveni membru in Clubul BIBLOO VIP fara nici un fel de taxe si poate beneficia de multiple avantaje, inclusiv la cumparaturi din colectia BIBLOO x Jakub Polanka. Puteti beneficia de discount-uri de pana la 3.400lei, livrare gratuita, livrare premium a catalogului BIBLOO si multe altele. Clientii pot alege dintre trei variante de abonament BIBLOO VIP: Gratuit, Silver si Gold. Pentru mai multe detalii, vizitati www.bibloo.ro

Foto: Biblo & The Storialist

Comments

Published by Alina Tanasa

Add a comment

Recommended Posts

follow us on instagram

@fabmusediana

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

@fabmusealina

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Start typing and press Enter to search