Nimic nu mai este interzis, totul este PERMIS

BEAUTY
Share this on

L'interdit Givenchy Best Fragrance Fabulous Muses Diana Enciu Alina TanasaL’interdit. Nimic aproape nu mai pare interzis azi. Increderea pe care o avem in noi insine a atins in ultimii ani un prag la care nici nu am fi visat vreodata. Trebuie sa recunoastem ca tot ce parea de neatins, tot ceea ce ne-am interzis sau ne-a fost interzis in viata aceasta, este permis. Lista aventurilor sa nu credeti ca s-a terminat odata cu casatoria, asa cum ar spune unii. Lista aventurilor si lucrurilor la care visam este mai complexa decat a fost vreodata. Dee ce? Pentru ca acum ne cunoastem mai bine ca niciodata.

Si pe lista noastra de aventuri este trecut si noul #LINTERDIT de la Givenchy. Daca inainte eram dedicate unui singur parfum sau alegeam sa nu purtam niciunul pe piele, acum lucrurile se intampla total diferit.

Hubert de Givenchy a creat un parfum dedicat faimoasei Audrey Hepburn si cand i-a cerut acordul sa il comercializez, aceasta a raspuns: « Je vous l’interdis ! » (“Iti interzic!”). Dar astazi, Givenchy creaza un nou parfum, L’interdit. Si ne invita sa ne depasim limitele si sa traim viata asa cum meritam! Fara bariere, fara NU!L'interdit Givenchy Best Fragrance Fabulous Muses Diana Enciu Alina TanasaL'interdit Givenchy Best Fragrance Fabulous Muses Diana Enciu Alina TanasaL'interdit Givenchy Best Fragrance Fabulous Muses Diana Enciu Alina TanasaSi cum acceptam orice provocare in ultima vreme, am spus da si invitatiei Givenchy, la lansarea oficiala a parfumului, in Paris. Experienta a fost ca de fiecare data, de vis.

Am fost cazate la Molitor, o locatie deschisa in 1929 si devenita una dintre cele mai populare piscine din Paris pret de 60 ani, si am fost in extaz. Niciodata nu gaseam timpul si momentul potrivit sa venim in acest loc si in sfarsit visul se implinise.
L'interdit Givenchy Best Fragrance Fabulous Muses Diana Enciu Alina Tanasa

Nu doar ca ne-am intalnit cu cateva dintre cele mai dragi prietene si ne-am distrat big time, dar am luat parte pret de 4 ore la una dintre cele mai cool petreceri. Spatiul industrial, sedinta foto cu iz interzis, trambulina, sedintele de tatuaje cu unul dintre cei mai buni artisti din Paris, echipa absolut geniala si muzica au fost cel mai bun energizant, inainte de dezvaluirea celui mai nou parfum Givenchy. Si ca sa fie tacamul complet, aceeasi experienta a fost pe reapeat, la doar cateva zile, si in Bucuresti. Daca esti curioasa, poti oricand sa vezi cateva poze de la party pe @fabmusealina si @fabmusediana.
L'interdit Givenchy Best Fragrance Fabulous Muses Diana Enciu Alina TanasaL'interdit Givenchy Best Fragrance Fabulous Muses Diana Enciu Alina TanasaL'interdit Givenchy Best Fragrance Fabulous Muses Diana Enciu Alina TanasaL'interdit Givenchy Best Fragrance Fabulous Muses Diana Enciu Alina TanasaL’Interdit este un parfum care ne aminteste ca uneori indrazneala este cheia catre libertate. Ne aminteste ca dincolo de lucrurile care ne-ar putea tine pe loc, se afla fiorul vietii traite la maxim.

Creat de maestrii parfumieri Dominique Ropion, Anne Flipo si Fanny Bal, L’Interdit dezvaluie un buchet de flori albe, compus din floare de portocal, iasomie si tuberoza. In contrast, nuantele intunecate, de pamant se nasc din acordurile de vetiver si patchouli.L'interdit Givenchy Best Fragrance Fabulous Muses Diana Enciu Alina TanasaDesignul flaconului din 2018 este un tribut adus celui din 1957. Un obiect care, asemenea perfectiunii insasi, este clasic si teribil de modern. Surprinzator de sobru, cu o silueta curbata, delicat de intens.

Deci? Gata de aventuri?L'interdit Givenchy Best Fragrance Fabulous Muses Diana Enciu Alina Tanasa

Foto: Tibi Vintur
Outfits: LOULOU DRESSES, Miu Miu Sandals, Tria Alfa Jewelry, Star FABTORY Earrings
Noul Givenchy L’Interdit este disponibil in parfumeriile selective
Douglas, Kendra, Marionnaud si Sephora si online:

DOUGLAS.RO / MARIONNAUD.RO /SEPHORA.RO

 

Comments

Published by Diana Enciu

Add a comment

Recommended Posts

follow us on instagram

@fabmusediana

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

@fabmusealina

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Start typing and press Enter to search