PROCESUL DE INDEPARTARE A TATUAJELOR

BEAUTY
Share this on

cum_sa_indepartezi_un_tatuaj_fabulous_muses_Diana_Enciu_ALina__TanasaMotivele pentru care o persoana decide indepartarea unui tatuaj pot fi diferite. De la tehnica deficitara in realizarea acestuia, materiale slab calitative folosite si pana la schimbari din viata personala care impun renuntarea la desenul permanent. Oricare ar fi motivul pentru care va doriti indepartarea unui tatuaj, trebuie sa stiti ca acest lucru este realizabil, insa trebuie sa investiti timp si rabdare. In momentul in care va decideti sa apelati la tratamentul laser pentru indepartarea unui tatuaj, este necesar sa va documentati temeinic asupra clinicii unde doriti sa realizati acest lucru, asta insemnand persoana care realizeaza procedura si tehnologia utilizata. Fara doar si poate, trebuie sa decideti sa colaborati cu un medic dermatolog, la curent cu ultimele descoperiri de proceduri pentru indepartarea tatuajelor si cu protocoale de tratament.

Sfatul nostru este sa incercati clinica Derma Expert By Elōs! Au cel mai eficient laser pentru indepartarea tatuajelor, capabil sa elimine si cele mai inchise culori, fiind bland cu pielea, toate acestea fiind rezultatul unui lung proces de testarea a mai multor aparate. Rezultatul acestei prospectii a fost aparatul Alex Trivantage, care beneficiaza de puterea laserului revolutionar Alexandrite. Acest laser are capacitatea de a inlatura orice fel de culoare si pigment, asigurand reactii adverse minime asupra pielii. cum_sa_indepartezi_un_tatuaj_fabulous_muses_Diana_Enciu_ALina_TanasaLaserul Alexandrite tinteste pigmentul din interiorul pielii pentru a dezagrega acumularile de culoare. Procedura se adapteaza in functie de caracteristicile tatuajului, marimea si adancimea desenului. Laserul Alex TriVantage este capabil sa emita 3 tipuri de unda, 3 tipuri de lasere diferite, care tintesc diversi pigmenti ce alcatuiesc un tatuaj. Inainte de tratamentul laser, pigmentul se afla in fibroblastele perivasculare, la nivelul pielii. Lumina cu lungimea de unda emisa de laser este absorbita de pigment si transformata in caldura. Astfel, tesutul tinta e distrus, fara a afecta tesuturile inconjuratoare.

Dupa tratament, expansiunea rapida a celulelor cu pigment determina ca acesta sa fie fragmentat in bucati foarte mici, astfel incat drenajul limfatic secundar si sistemul imunitar sa il elimine de la nivelul pielii. Cat de dureroasa este indepartarea tatuajelor? Cea mai mare temere a pacientilor este, bineinteles, gradul de durere resimtit, avand in vedere ca si realizarea tatuajului a presupus durere. Trebuie sa stiti ca dintre toate procedurile de indepartare a tatuajelor, Alex Trivantage implica cel mai redus grad de durere dintre toate sistemele laser de la ora actuala, datorita sistemului de racire integrat. Deasemenea, oricat de complicat ar fi un tatuaj, numarul de sedinte se reduce considerabil fata de alte tratamente laser disponibile la ora actuala. La clinica Derma Expert by Elōs, aveti garantia experientei medicilor nostri dermatologi in utilizarea sistemelor laser si a rezultatelor excelente obtinute.

Cate sedinte sunt necesare? In functie de complexitatea tatuajului si pigmentii utilizati vor fi necesare 6-8 sedinte de laser, efectuate la un interval de 6-8 saptamani.

Cum ne ingrijim pielea dupa o sedinta de laser? Dupa tratament, se recomanda aplicarea compreselor reci si aplicarea de antibiotic sub forma de crema 7-10 zile. Zona tratata se va proteja cu un plasture sau bandaj pentru a evita abraziunea de haine.

Comments

Published by Andreea Michaela

Add a comment

Recommended Posts

follow us on instagram

@fabmusediana

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

@fabmusealina

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Start typing and press Enter to search